attbianne Merryyy ben neyle ugrasirsam onunla uğraşıyor yemek yaparken tencere tavayla oynamak ister çamaşır atarken çamaşır atmak ister ev supururken makineyle uğraşır taklit etmekten ileri geldiğini düşünüyorum çok müdahale etmiyorum bende 26 aylık oyuncak tabak seti aldım ama oynamadi belki sizinki oynar
Merryyy attbianne bende sanmıyorum canım oynamazlar illa mutfaktakilerle oynarlar ben evi süpürürken gidip arkamdan fişi çekiyor benimki ama bıraktığım zaman alıyor süpürmeye çalışıyor 😂
Merialp Merryyy evet ahsap mavi bebek mutfagi aldim.. ablamin kizinin mutfagi var her gittigimiz de ilk ona kosup oyniyordu.. o yuzden biliyordum ilgisini cektigini :) gecen arkadasim geldi iki oglu var biri 2 bucuk yasinda digeri 1 yasinda ikiside sadece mutfakla oynadilar.. her bebegin illa ilgisini cekecek diye birsey yok ama satilan bir yere gidip oglunuzun tepkisine bakabilirsiniz
Merryyy Merialp doğru diyorsun canım ama burada hiç görmedim öyle mutfak belki bi milyoncularda mutfak setlerini bulabilirim öyle anlarım ilgisini çekerse alırım
Umutegem Merryyy bende aldim cnm wvdekilerle oynyordu hala 2 yasinda felan birakti galiba oma da gene mutfak esyalari aldigimiz haldr suanda 3 yasinda ben hamur isi yaparsam oglumda benle beraber yapuo😀😀😀
Alaranaz Merryyy evet mesela eniştem annesinden hep öyle görmüş ablama hep yardım eder ütü yapar çamaşır asar evi süpürür , ikiside çalışıyor iş dağılımı yapıyorlar 🥲 Ama benim eşim bi koltuktan diğer koltuğa geçmeye üşenir 😂😂
Merryyy Alaranaz eşiniz aynı benim eşim gibi demekki ailede ne görürlerse öyle oluyor mesela ekmek kavgası yapardık evlendiğimiz zaman sen gitçen ben gitçem diye 😂
Asuyar Merryyy bırakın oynasın Allah aşkına annesi nedir bu kalıplara sokmak. Erkek ahçı dolu ülkemiz neden alışmasın ki evlenınce eşine guzel yemekte yapar. Bence her insan oğlu yemek yapmayı da ev işinide bilmeli. Kimse için değil kendi için bilmeli. Ne olucagımız belli değil hayatta. Yani oynamak istıyorsa alın oynasın canım
Merryyy Asuyar kalıba sokmuyorum canım ama benimki oynamaktan çıkıyor bir süre sonra atıyor fırlatıyor bize yere mobilyalara vuruyor onlarla 2 demlik kırdı bütünle kadar saplarını falan ata ata güzelce oynasa zaten sesim çıkmaz ama mutfak açık olursa ilk iş ocağa çıkmak düğmelerine basmak falan fırını çalıştırıyor kapağına basıp ocağa çıkıyor daha neler neler amacım bunları bıraktırmak aslında yani mutfak alınca oynar mı oynamaz mı ilgisini çeker mi aslında ben bunu sormak istemiştim
Umutegem Merryyy 😀😀😀😀ama bi yondene iyi ya ince motor becerileri gelisiyor hemde ilerdede merak ederse esine yardjmci olur . Mesela bizde pide pizza gibi seylerin hamurlari dahil esimden sorulur 😀😀
Alaranaz Merryyy hahaha yok ekmek kavgası yapmıyoruz direk getirden söylüyoruz geliyor çünkü ona da üşeniyor 😂😂
Merryyy Alaranaz hahaha bende bazen öyle yapıyorum aileden geliyor işte hep bunlar kayınpederimde öyle benim 😂
File351047 Merryyy ben oğluma çay ve tava seti aldım çok sevdi günlerce oynadı iyiki de almışım. Ayrıca mutfak eşyalarından da tehlikeli olmayanları veririm çok seviyor tava, kepçe, tencereler ile oynamayı