yellowmom8 Kızım bir aylık oldu sarılığı hala devam ediyor en son 10 du tahlilleri temiz çıktı anne sütü sariligidir dedi doktor ama hala gecmemesini kafama çok takıyorum bebeğinde anne sütü sarılığı olup uzayan anneler nasi atlattiniz bu durumu 😞
demetdemircioglu yellowmom8 2 aylıgız daha yeni gecti bi gözlerinde vardı benim oglumunda özel bişey yapmadım doktor bol bol emzir demişti sadece ki benim aç kurt hep emiyodu zaten aşırı uykusuda yoktu gecti şükür
AslanDeniz yellowmom8 bızde 12 ile taburcu olmustuk hala gozlerınde var 39 günlüğüz 2 ayda anca geçer demıstı doktor
shdemir yellowmom8 Canım benim oglumda da oldu 21.günden sonra kan falan aldılar hatta elinin üstünden cok uzulmustum. Doktorum beyaz isigin altinda yatirmami söyledi. Ve 1 hafta sonra düzeldi. Bi istersen dene sene belki fayda eder sizede
yellowmom8 demetdemircioglu gözlerinde yok canım yüzünde çok hafif var inşallah bizimkiside geçer bu ay
yellowmom8 AslanDeniz inşallah geçer canım insan ister istemez kafaya takiyo gözlerinde yok bizimkisinin ama yüzünde var
Bellamira AslanDeniz şekerli suyu verin 2 cay kaşığı hergun ve + beyaz ışık + bol bol emzirmek veya mama. Geçmiş olsun
yellowmom8 deletedmom4842 inşallah bizimkiside geçer bu ay canım doktorda 3 ay içinde kendiliğinden geçer dedi
meltemre Benim kızımında uzamış sarılığı vardı doktorumuz en geç 3 aya geçecek sabırlı ol seni ve bebeğini etkileyecek bir şey yok dedi öyle de oldu 2 ayda geçti
yellowmom8 meltemre bizimkiside 3 ay icinde geçer dedi bir aylık olduk rengi baya açıldı gözlerinde yok ama yüzünde çok hafif var
Busra001 Bizde 14 günlük olduk 8.4 ile taburcu olduk ama hala geçmedi tekrar yükselmiş doktora gittik bakalım ne zaman geçecek 😞
yellowmom8 Busra001 çok geçmiş olsun canım bizimkisi hiç yükselmedi hastanelik bı durumda olmadı çok şükür ama hala geçmedi 😕
yellowmom8 shdemir evet canım onu daha öncede duymuştum bı yerden ama denemedim bide onu deneyelim inşallah geçer
shdemir yellowmom8 Odamın avizesini cikartmistim ben. Ampulle beyaz ısık taktim acik tutuyordum sürekli
yellowmom8 Newmom evet canım kizim tam iki aylıkken geçti anne sütü sariligiymis şimdi bembeyaz pamuk gibi cok şükür 🤗
Eceaydin05 yellowmom8 anne sutu sariligi nasil oluyor ki? Bizde iki gunlukken sariligi 9 la taburcu olmustuk simdi 35 gunluguz doktor henuz gecmemis hafif var dedi.. Insallah gecer bizim kide
yellowmom8 Eceaydin05 bizimkiside aynıydı canım tahlilleri herşeyi temiz çıkınca doktor anne sütü sarılığı dedi zararsız anne sütünden geçen biseymis. 3 ay içinde kendiliğinden kayboluyomus bizimkisi 2 aylıkken geçti