Baakpnr- Zatilokumum yaaa öyleymıs canım benim bir arkadaşta söyledi bunu okuycam ben de inşallah bize de FaYdası olur ❤️
Baakpnr- Haffuse evet doğru söylüyorsun canım benim teşekkür ederim ❤️ Denicem inşallah onu da Allah razı olsun ❤️
Baakpnr- Glsn7581 çok sevindim sizin adınıza 🥰 buradaki herkesten Allah razı olsun hepsini denicem 🤲🏻❤️
2-cocuklu-hayat Baakpnr- İnşallah canım Rabbim o günleri görmeyi hepimize nasip etsin gerçekten insan gurur duyuyor o okudukça 🥰
Seyyid_Ali_2021 Baakpnr- evet bu ayet çok etkili oluyor aama şöyle bir şey de var canım muhakkak rabbimin ayeti vuku bulur ama bazen manen{içsel)değil zahiren (dıştan)gelen sıkıntıda oluyor bu atak dedikleri sendorum dedikleri uykuya adapte olamadıkları uyarıcılar gaz karın ağrısı herşey olabilir yoksa ayeti okuduğumuzda vuku bulur ama temelinde sıkıntı varsa ona da dikkat etmek gerekiyor. Bazen deriz ya karnı tok altı temiz uykusu da var neden uyumuyor işte yukarıdaki unsurlardan da uyumaya biliyor.Oglum 8.aya girmesiyle aman Allahım uykular bitti gece sürekli yarımsaat arayla kalkıyor olabiliyor gecicek inşaallah 🌹
Tugba06 Baakpnr- ben bebeğimi yatırmadan önce bir elham, 3 kulhü, Felak, nas ve ayetel kürsi okuyorum. Peygamber efendimizin yatmadan önce okudugu surelermiş bunlar teyzem demişti.. İyi gelirmiş hem kendine hem bebeğine..