tTgbaa Melikeeeecansuu bende aynı valla sallanarak uyuyo arada yatağa alıp sırtına pış pış yapıyorum yarım saat 20 dakika öyle uyuyo bende yanına uzanıyorum böyle dene sende yan yatır yanına
Melikeeeecansuu tTgbaa yok uyumuyor saat 2 den bu saate kadar bısnda emzırıom bıyandan kucagımda sallıyorum uyusun dıye delı gıbı uykısu var dahs uyumuyor benı çıldırtıyor
tTgbaa Melikeeeecansuu eğer hep böyleyse bi doktora sorun uykuyu sevmeyen bebekker var yada bi derdi vardır kaç aylık bilmiyorum ama 3saattir uyanık diyorsunuz benimki 7 aylık 3 saat dayanamaz mesela
Melikeeeecansuu tTgbaa 10 aylık süreklı boyle degıl 3 gun ıyı uyursa 4 cu kesın böyle ama dayanamıyorum artık ınankı😔
tTgbaa Melikeeeecansuu doğrudur valla ben uykusuzluktan çok aglardım allah yardımcın olsun ne desek sana bi yararı yok sabret canım illaki bizimde mışıl mışıl uyucagmız zaman gelicek hep böyle kalmıcak 🌸
Melikeeeecansuu tTgbaa sanmıyorum gelecegını büyüdukce duzenlerı ıyıce bozuluyor saat 6 olmus pızza yıyor 😭 https://go.4vio.com/4014g9p
tTgbaa Melikeeeecansuu yaa maşallah tipe bak moralini bozmak istemem ama uyucak göz yok bu tospikte 🧿☺️ Hiçmi yorulmuyo ya
Melikeeeecansuu Jane daha yolun basındasın 8 aya kadar cok guzel dı uykusu daha sonra diş dönemı gırınce alt üst oldu hersey
Haziran98 Melikeeeecansuu emziriyorsan gece emmesini biraktirabilirsin canım bide susuyorda olabilir su da icire bilirsin
Adada Melikeeeecansuu Melikeeeecansuu anason neden vermiyorsun o halde al hemen yarın aktardan ıhlamur gibi demle yarım su bardağına iki çay kaşığı anason at demlensin beş dakika sonra 10 CC kadar ver biberonla yani yemek kaşığı kadar üç kasik diyeyim
Melikeeeecansuu Adada canım dişi cıkıyormus oyzuden uyumuyormus. Buqun fark ettım üst dişinin bıtanesı bellı 2 gune patlar dıgerıde daha görünmüyor ondanmıs uyanması uyumaması Rainnnn