Melikeeeecansuu Ne ayakta duracak nede dayanacak gücğm kaldıı. 100 kere kalkıyor kucagımda uyuyor yataga götürüyorum 2 sanıye sonra gerı kalkıyor. Gözlerım yanıyor gücum kalmadı artık.
Adada Melikeeeecansuu Melikeeeecansuu anason neden vermiyorsun o halde al hemen yarın aktardan ıhlamur gibi demle yarım su bardağına iki çay kaşığı anason at demlensin beş dakika sonra 10 CC kadar ver biberonla yani yemek kaşığı kadar üç kasik diyeyim
Melikeeeecansuu Beybikolarr bende 3 saattır hem emzırıyorum hemde kucagımda sallıyorum belım koptu bıldıgın
Beybikolarr Melikeeeecansuu tahmin ediyorum Allah yardımcınız olsun bizde güya 12 de gece uykusuna yattık ama iki saat sonra kalktık iki saattir uyumasını bekliyorum
Melikeeeecansuu Beybikolarr 11 bucukta uyuttum bende ama ondan sonra 100 kere kalktı sımdı uyutmaya çalışıyorum 😔 gercekten ne iştah kaldı ne bırsey yapma ıstedgı hayattan koptum
Melikeeeecansuu Beybikolarr gececegını hıc sanmıyorum artık ümidim kalmadı. Bugun ıyı uyuduysam 20 gun böyle cekıyorum
tTgbaa Melikeeeecansuu neden tek başınasınızki eşiniz sizi braz uyutsa biraz bebeğinize baksa yani 4 5 saat bi uyusanız kendinize gelseniz
Melikeeeecansuu tTgbaa eşim çalışıyor haftaya Pazartesi ye kadar yok 😔 normal de yorgun olmadıgı zaman bakıyor ama uykusu cok agır uyanmıyor uyandırsamda
tTgbaa Melikeeeecansuu yanınıza gelebilcek kimse yok mu çok değil bi kaç saat size çok iyi gelir böyle olmaz çünkü bir süre sonra sizde çöküceksiniz
Melikeeeecansuu tTgbaa yok kım se aılem 11 saat uzakta kaynanam 15 saat uzakta tek başımsuım bı eşim var