Berna1234 öğlen saat 1 gibi ordaydik kan verdik. Kanı enfeksiyon falan Varmi eğer varsa sünneti ertelemek için almışlar..sorun çıkmadı neyse 1 de karnını doyurdum uyutmayalim dedik 3 e kadar sünnet sırasında uyusun dedi doktor. Zor güç uyutmadik 3 te tekrar karnını doyurup uyuttum. Krem sürdüler agris kesici uyuşturucu 10 dk sonra iğne yaptılar. Tabi benimki sedyeye koyunca uyandı :( bacaklarıni bağladılar babası ve ben basindaydik elini tuttum konuştum sakinleştirdim hiç bişey hissetmedi zaten şükür. Doktorumuz da harikaydı ağzı dualı bizi sürekli motive eden. Sünnet sırasında iki delik olduğunu söyledi gösterdi birisi kapaliymis birisinden de normal çiş yaptığı delikmis oraya da bir Operasyon yaptı üstüne de sünnet yapti. Yarım saat 40 dk sürdü sürmedi dikişlerim falan bitirdi şükür bitti. Ağlaması uykusuzluktandi aslında. Krem verdi sabah akşam kullanacağiz. Birde kantaron yağı aldık günde üç kere onu kullanacağız şuan biraz ağlıyor sanırım ağrımaya başladı.. karton bardak ta koydurdu doktor bakalım hayırlısı olsun inşallah 😔