Berna1234 Mucizebebek03 işte pansuman o yaraya bakmak içimi alıyor 😪 nasıl yapıcam bilmiyorum stres yapıyorum
Mucizebebek03 Berna1234 güzel anne sıkma canını bizde geçtik o yollardan ama inan onu iyileştirmek senin elinde cnm bunu düşünerek bile güç alıyorsun ama sana bi tavsiye ben hiç pipisine elimi sürmedim kırmızı iğne yada batikonu şırınga nin içine koydum aynı şekil sarı merhemi de açıkken batikonu sıktım kuruyunca sarı merhemi siringayla bolca döktüm elimi sürmeden sonra kapattım bezi çok çabuk iyileşti kuzum MAşALLAH uyilestikce moralin de yerine gelir cnm keserken dayanamayıp ağlayan bi anne olarak yazdım zor çok zor ama geciyir inan 😘😘
Tazeanne08 bikerem benim oğlum da 5 aylık Ramazan bayramından sonra yaptıracağız inşallah çok korkuyorum bi zor klempli yaptıkar inşallah bizimki de kolay geçer 😕 çok korkarım ben de yaradan seseryan doğumumda bile bi kaç ay sezeryan yarama bakmadım hiç
bikerem Tazeanne08 😁kan görünce bayilan ben✋ korkmayin Allah icinize verir o cesareti,acik yara yok zaten cizik gibi dusunun,sadece kantaron yagi kullandik zaten klemp ciktiktan 3 4 gun sonra normale donmustu ,ne kadar erken yaptorirsaniz o kadar iyi.
bikerem Berna1234 olacagi gece biz anneler uyuyamıyor,stres oluyor,sinirli oluyor uzuluyoruz,sunnet bitince bunun icin mi bunca kaygi diyeceksiniz inşallah.
Bebegimm1 Berna1234 2 aylikken yaptirdim abartmadan yaziyorum sadece 10 dk hastanede agladi gerisi yok.. bende yaraya bakamazdim hatta içim kotu oluyordu her orayi actigimda ama alisiyorsun cnku bunu yapmak zorundasin oyle dusun dikisleride 1 hafta icinde hepsi dusmustu sunnetin ertesi gunu banyosunu bile yaptirmistim doktor suyla temas ettir demisti cok hizli iylesmisti ve karton bardak kullanmistim aşıdan hemen sonra yaptirmayin hepsi agir gelmesin
Bebegimm1 Berna1234 yok aglamamisti sargi vs de yoktu doktor koymamisti yapişmasin diye kesilen yere bol bol krem suruyordum bardagi koyup kapatiyordum 🤗
Nazlnaz Berna1234 merhaba hiç düşünmeyin derim ben çok tedirgin bir anneyim çünkü 1kayıp yaşadım başta hiç istemedim enfeksiyon çok olunca mecburen 100günlükken yaptırdım lokal anestezi ile bebeğim çok hareketli olduğu için bacaklarını tutarken hemşireler ondan biraz ağladı onun haricinde ilk gece biraz ilgilenmeniz gerekiyor sonra hiç sıkıntı yok
miniikprens Berna1234 Biz oğlumu 9 aylıkken yaptırdık. Yemin ediyorum ilk 3 gün o kadar zordu ki tarifsiz anlatması imkansız. Ne kadar erken o kadar iyi. Bemde bakamam diyordum ama iş başa düşünce mecbur kaldım.
Alparslan_bebis 333 yok o yüzden sormadım devlette yaş sınırı var diye duydum da devlette 2 ayda yapılıyorsa oraya götüreceğim