Cinarege_ Alyask alıyor canım da süt azaldı mı diye sagıyorm az ckıyor eskiye gmre işe başlıcam 1 ay snra
Hatice3424 Alyask birşwy sorabilirmiyim benimde yumuşak göğsüm emerken yutkunma sesi gelmiyo emiyo ama hep memeyi bırakınca bakıyorum süt varmı diye sıkıyorum ucunu gelşyo bu varmı demek yoksa ben sıkıncamı geliyo
Esila-ve-Eslemin-Annesi Öncelikle harika bilgilendirmeler yapmışsınız arkadaşlar. ALLAHIM hepinizden razı olsun. Sayenizde kafamdaki soru işaretleri son buldu. Göğüslerim sürekli yumuşak. Icmedigim yemedigim süt yapıcı gıda tavsiyesi kalmadı. Çevremdeki insanlarda göğüslerimi yumuşak görünce yetmiyor sütün bebek doymuyor diyorlar bu sefer morelim bozuluyor. Bugün bebeğim 46 günlük. 2 gündür internetten sürekli araştırıyorum sütümü nasil artırabilirim diye. Şimdi sizin sayenizde rahatladım demekki sütüm varmış yavruma yetecek kadar uretiyormus bünyem. Çok sevindim ve rahatladım. Keşke ilk kızımda da bu kadar araştırsaydım da ona 7 aylıkken sütüm yetmiyor diye mama başlamazdım. Ama ne yapalım onunda nasibi o kadarmış. Şimdi INŞALLAH küçük kızımı bol bol emziririm sizlerin sayesinde. Cooook teşekkür ederim hepinize
RundownMom balcicegin_annesi solgar brewers years with vitamin b12 arkadaşımın önerisiyle kullanmaya başladım. Sütümü güzel arttırdı. B12 takviyesi ve bira mayası içeriyormuş.
Alyask Hatice3424 sütün olmasa doymaz ağlar anlarsın zaten . Gögüslerın terbıye olmustur yumuşaksa canım
Kereminannesiii balcicegin_annesi bir süre sonra göğüsler terbiye olur sertleşmez. Bu sütün yetmediği anlamına gelmiyor. Doymasa bebeğiniz belli eder