Meriyyy Merhaba hanımlar 3 ay 20 gün önce doğum yaptım doğumdan sonra bir kere adet oldum 15 gün geçti hala adet olamadım test yaptım negatif ama yine de korkuyorum o testlerin yanlış sonuç verme ihtimali var mı acaba
Glsn7581 Meriyyy aslında geç olması çok iyi çünkü adet maalesef sütün tadını değiştiriyor hatta miktarı da bazı annelerde azalıyor
Meriyyy EftelyaUmut acaba doğumdan sonra hiç mi olmadınız ben bir kere adet oldum bu ay olmadı o yüzden tedirginim
Hilal-95 EftelyaUmut hiç olmadınızmı ya bende olmadım 4. Aydayız normal doğum 40 gün oldum korunuyoruz da normal yolla hiç olmadm ama annemde hiç olmamıs bnm süt hormonları fazla olduğu içinmiş
Hilal-95 Meriyyy süt hormonları yüksek olduğu içindir ya valla dün biri 3. Ayda hamıleydı 😬 korktm smdı bende bi test alayım yani öle bsy olsa anlrm heralde ama korktm suan bi
EftelyaUmut Hilal-95 yok valla hiç olmadım ama iki gündür peçeteyle silerken hafif kanama oluyor acaba adet mi diye de düşünüyorum
Ozge251021 Meriyyy endişe edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum düzensiz oluyor bende doğumdan 3 ay sonra adet oldum sonra 1 ay olmadım bu ay oldum
gulay-34 Meriyyy canım benim bebeğimde 3.5 aylık bende daha hiç olmadım zaten 40 gün lohusaydık. Bence vücudun daha düzene oturmamıştır. Hamile kalma ihtimalin var ama düşük
Meriyyy Ay iyi bari içim rahatladı hepinize teşekkür ederim demekki düzensizlik de olabiliyormuş en azından tedirginliğim geçti