delirmeceler n-h-g-g valla gaviscon alerji mamaları maflor daha 3-4 mama çeşidi thinkelerda dahil herşeyi denedik aptamil ar tamamen kesti şükür günde 8 defa sadece ben üstümü değiştiriyordum neredeyse endoskopi yapılacaktı başka sıkıntımı var diye
n-h-g-g delirmeceler bize de artık şey dediler bu kusmayi görünce büyük bi hastaneye gitmemizi araştırılmasını falan. Kıyamıyorum da çok küçük 😪
Eminerd n-h-g-g biz kullanmıştık fakat mamaya karıştırmadık beslenmeden hemen önce şrıngayla verdik ama bizde bi işe yaramadı yaaaa 6 aya kadar kustu oğlum
Birkedilianne n-h-g-g aynen al canım bize doktor tavsiye etti kusması geçmez demişti bunu kullanmazsanız🌹
Eminerd n-h-g-g zor oluyor yaaaa dışarı bile çıkamıyorduk 🥲 özellikle her beslenmeden sonra kusardı devamlı kıyafet değiştirirdik 🤐🤐
Birkedilianne delirmeceler Benim geçti kusması yok çok şükür arada çok nadir oluyor ben kullanıyorum hala
Woody n-h-g-g kabizlik yapıyor ama vucut alisiyor kisa surese. Iki gune bir yapıyordu kizim ama kurabiye hamuru kivaminda Probiyotik gaz damlasi ve zeytinyağı veriyordum
delirmeceler Birkedilianne şükür diyelim ozaman benimde aptamil ardan sonra geçti allahıma şükürler olsun
Baakpnr- Ikizbebekler çok kustuğu zamanlar her beslemede kullandık canım , sonra biraz azaldı kusması kullanmayı da azalttık , şu an cok nadir kullanıyorum 🥰
Birkedilianne delirmeceler sevindim canım bizde aptamil Ar kullanıyoruz Allah bütün bebeklere şifa versin annelere de güç kuvvet ❤️
Smehtap n-h-g-g merhabalar, thickener kullandınız mı. Kusmalar azaldı mı acaba.. Bende ne denediysem olmadı da bunu almayı düşünüyorum maflor plus ta kullandınız mı acaba
Birkedilianne Smehtap evet gerçekten çok azaltıyor tavsiye ederim ben onun sayesinde rahat nefes aldım kaç aylık bebiş