Cgdmltr93 İnanır mısınız eve patlıcan alamıyoruz. Onu alacağımıza kızımızın ihtiyacını alırız diyoruz. Ne zaman ucuzlayacakta doyasıya patlıcan yicez acabaaaa…
Aybukeomrrr Cgdmltr93 alsan dalezzeti yok. Bütün sebze ve meyveler zamanında güzeldir . İnan ki aldım lezzetli hiç yok. Ben de özledim özellikle kıymalı patlıcan yemeği karnı yarık offf
1melekannesii Cgdmltr93 vala aynen öyle ben yazdan attık buzluğa o iyi oluyor değilse kışın alınıp yenilecek gibi değil
Yusaydef Cgdmltr93 manavı bn yapmıyorum eşim yapıyor ama almış yazdıklarımı 350 lira tutmuş patlıcan da var içinde yemeyip çerçeveletsem mi ne yapsam 😂😂
daisymomm Yakında Kemal Sunal ın bir filmindeki kare gibi “camdan tavuğa ekmek banar sonra o ekmeği yeriz” halimiz hal değil.
Cgdmltr93 daisymomm şuan gözlerimi kapatıp bi kıymalı patlıcana ekmek bandığımı hayal ettim. Off o bile yetti 😂😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Cgdmltr93 4 yıldır evliyim bir kere patlıcan almadım. Ne ben ne eşim yemeyiz😂
-erCansu- AyPerisiVeGokPrensininAnnesi aa bu biz 🤣 tam olarak 4 yıldır evliyiz ve bikefe bile almadm 🤣
precious_mother Cgdmltr93 Geçen eşime dedim patlıcan olsa yerdik diye sen git 2 patlıcana 10 TL ve tartıştık konu kapanmıştır 😁
1balkizannesi Cgdmltr93 Yazı bekle cnm. Biz de hiç almıyoz biber, patlıcan artk ne varsa pahalı olan.
zarifbirhanim Cgdmltr93 Patlıcanı çok seviyorum. 2 aydir almıyordum. Kilosu 27 liraymış dayanamadım aldım artık. Sonra pazarci adam çağırdı. 7 lirayı geri verdi. Kilosunu 20 lira yaptım. Zaten kimse almıyor hiç degilse paraya donsun dedi. 20 lira olmasına bile sevindim o an
Cookie zarifbirhanim İlk defa insaflı pazarcı duydum 😄 Geçen pazarda gezerken pazarcılar konuşuyorlardı kadın alıcı diye 50 liralık ürünü 70 liraya satmış bide gülüyorlardı utanmadan
CaglaCeylin Yaziklar olsun valla, sebze alttarafi almanyada 0,88 cent(kurus). Valla yasak olmasa alip yollardim size icime oturdu