-erCansu- Buse60 off hava okdr sogukkı canm kremalı körili tavuk kremalı makarna falan çekti gidip almaya üşendim jahaj uğraşasımda gelmedi 🤣 salçalı makarna nugget patates kızartması idare edecegum 🤣
Nik_mik_yok Buse60 Yoğurtlu buğday çorbası Arnavut ciğeri ve patates kızartması Sumaklı soğan salatası Lavaş , ayran
Isteboylebisey Minkpndam tarhana yap☺️ mercimek yapsan pilavda nohut var ikisi de bakliyat. Yayla yapsan pilav da var olmaz pirinç pirinç enniyisi tarhana sanki☺️
bikerem Buse60 yogurtlu yarma corbasi,mercimekli bulgur pilavi,orman kebabi,çiriş yemegi,yesil salata. Tatlim yok bugun yoruldum
ikiPrensesAnnesi20 sevgii_123 ohh ne güzel valla ben makarna dün yaotigim için bugün kahvaltı yaparım dedim eşin asker falan mı?
bikerem Isteboylebisey pirasa benzeri bir sebze,ot yani. Ayni ispanak gibi pisiriliyor tek farki su degil süt koyuluyor
Fato55 Buse60 tarhana ıslandım ıspanak yemeğim var yanına makarna düşünüyorum çayın yanına da bisküvi topları yapabilirsem müthiş olucak inşaAllah 🌼