Nurselihiranur Kızlar iyi akşamlar. Alerjik bir bebek annesiyim. Ocean microfer kullanmaya başladık sanki alerjisi tetiklendi gibi kızımın uyumuyor çok huzursuz ve kakasında kan var. Var mı bizim gibi yaşayan? Geçiyor mu kullandıkça alışıyorlar mı?
Sitrea Nurselihiranur benim oğlumun da alerjisi var doktor tavsiye etti ben ilac firmasıyla da görüştüm alerjik bebeklere uygun dedi icinde süt ürünü yumurta vs yokmuş
Taliskobaby Nurselihiranur oceanla ilgili bilgim yok ama bizde de yumurta inek sütü çoklu besin alerjisi kakada kan döküntü vs herşey var ..🤷♀️ alerjik bebekler için en uygun demir valens bestiron uzun araştırmalarım sonucu onu kullanıyorum içeriği tamamen temiz ve zeytinyağlı çok memnunum
Adelyaneva Nurselihiranur osteocare die bi ilac yazdi bize dün kullNdm bugun üc kere kan kakada gordm inş degldr
Sitrea Nurselihiranur yaptı canım zaten o yüzden arastırdım ama kan ilacı cok önemli kullanması lazım bizde kansızlık baslamıstı alerjiden dolayı
Nurselihiranur Kucağımdan hiç düşmüyor bir iki post okudum geçmiştan olanlar varmış ama geçtimi alıştılar mı yazmıyor. Eğer microferden değilse doktora götüreceğim hiç durmuyor
Dgnwgmsm Nurselihiranur kızımın da alerjisi var microfer kullandık kullanmaz olaydım doktor bile şok oldu gel ekrana bak dedi karnı hep gazla kaplıydı çığlıkları hala kulağımda ferrum a geçtik hemen düzeldi yavrum
Nurselihiranur gokceyasss ya neresi ağrıyor anlamadım bende yatmıyor kesinlikle yatağına aynı alerjideki gibi oldu uyumuyor yatağında ve derin uykuya dalmıyo
Nurselihiranur Sitrea anladım çok geçmiş olsun size de peki geçti mi bir süre sonra huzursuzluk hep böyle kalacak diye korkuyorum hiç uyumuyo nerdeyse
Taliskobaby Nurselihiranur evet söyleyin bizde 2 3 farklı damladan sonra buna geçtik .. d vitamini kullanıyorsanız doktorun yazdığı devitin içeriği de laktozlu diye biliyorum onu mesela ocean kullanıyoruz ..
gokceyasss Nurselihiranur sanırım oceandaki Demir inekten yapılıyormuş o yüzden alerjiyi tetikleyebilir
Sitrea gokceyasss hayır canım yanlışın var özellikle firmayla görüştüm ben ilac danışmanı var süt ürünü yumurta vs yok alerjik bebeklere uygun üretildi dedi
Nurselihiranur Taliskobaby onu bizde ocean aldık onda bir şey olmadı şükür bugün aklıma geldi ilaç ah yavrum hasta sandım bende
Taliskobaby Nurselihiranur doktorları anlamak zor ya … bende hasta oldum geçenlerde bana zinc yazmış kaç kez tembih ettim emziriyorum bebeğimin alerjisi var diye verdiği o ilaçtan sonra çocuğum mahvoldu kakada kan çoğaldı uykusuzluk huzursuzluk çocuk doktoruna fotoğraflarını çektim ilaçların onu sakın kullanma seni bile çok kötü yapar yan etkileriyle bebeğe yapması çok normal direk çöpe at dedi 🤦♀️
Nurselihiranur gokceyasss yazık ya ama ben günlerdir ne yedim ne içtim diye takip etmekten çocuk uykusızluktan mahvoldu eğer böyle bir şey varsa Allah bildiği gibi yapsın