YigitK Kızlar doğalgaz yardımları yatmış. Sorgulama yapan var mı size kaç tl yattı? Bize 285 tl yatmış ama internette 450-1000 tl arası yatacak yazıyordu. Neden düşük yattı acaba bilgisi olan var mı?
sademinannesi YigitK aaa neden o kadar düşük yatmış banada çıktı ama şuan hata veriyor sistem göremiyorum yattı mı yatmadı mı
YigitK Arveninannesii23 edevlete sosyal yardım yazıp ordan başvuru yapabilirsiniz. Mart ve ekim olmak üzere 2 defa verilecek yazıyor internette
YigitK HamzaTugra sadece 2 defa Mart ve ekim ayında para yatacağını biliyorum inanın başka bir bilgim yok
HamzaTugra YigitK anladim canim evet bende oyle duydum ve bunu ekime kadar kullanicaksak gercekten cok komik bi rakam zaten bu kadar fatura geliyor 1 ayda
YigitK HamzaTugra ve internette 450 TL’den başlayacak yazıyor bize verdikleri paraya bak gerçekten çok komik
YigitK Miskokulum22 onu internet üzerinden araştırırsanız daha iyi olur şuan başvuru devam ediyormu bilmiyorum💐
kubratlass YigitK sebebini bilmiyorum ama çok teşekkürler bilgi için. umarım bana da çıkarda bir nebze rahatlarız