Toprak_2019 bikerem bide bir şey sormak istiyorum size ilk defa kedi sahipleniyor um Allah nasip ederse salı günü yanımızda yaş mama falan da kullanmam gerekiyormu daha iki aylık civarında
Alparslaninannesii Toprak_2019 canım yaş mama fazla kullanma günde bir yemek kaşığı yeterli o da felix al kesinlikle ya da royal canın falan var wistas alma o baya kötü dediler içerik olarak bizde felix kullanıyoruz fazla verince hayvanda mantar yapar yaş mamaya bayılırlar ama sen fazla verme
bikerem Toprak_2019 hic yas mama kullanmayin derim. Kesinlikle yediklerinuzden falan vermeyin,tattirmayin dahi.,koku ve tüy istemiyorsaniz mümkünse iyi mama alin yasina uygun,ayy benim kedim gibi sevindum😊
Alparslaninannesii Toprak_2019 canım maması ne kadar kaliteli olursa tüy dökümü olmaz biz proplan kullanıyoruz yavru kedi olanlar için olanı al bence biraz pahalı ama çok güzel bir mama kedimin tüyleri uzun benim ama asla dökme vs falan yapmıyor hayırlı olsun çok iyi yapmışsın bebeğine de arkadaş olur🥰
Toprak_2019 Alparslaninannesii teşekkür ederim mesela ne kadar mama ne kadar günde yetiyo ben ilk defa sahipleniyor um yaş mama falan veriyomuyuz daha iki aylık falan galiba
Toprak_2019 Alparslaninannesii tamam teşekkür ederim birde kedi kumunu kaç günde bir değiştiriyoruz ne kadar kedi kumu koymamız lazım acaba bide ben alistiracagim tuvalete daha alismamis zor olurmu bilmiyorum
Alparslaninannesii Toprak_2019 isteğe göre canım çok seviyolar yaş mamayı ya bende mesela bir paketi 3-4 bölüp veriyorum her gün bir kere istersen verme bir süre biraz büyüyünce ver bide ilk geldiğinde her yeri koklayacak tanımak için 2-3 gün biraz tuhaf olabilir eve alışma süreci olucak mamasıda mesela biz o proplanı alıyoduk 1.5 kilo bize 2 buçuk 3 ay yeterli oluyor ama dediğim gibi mama ne kadar kaliteli olursa tüy dökümü olmaz
Alparslaninannesii Toprak_2019 yok canım zor olmaz o kendisi koklar girer sana bir marka söyleyeyim hep ondan alıyorum ve kokulu kum yani ince taneli hemen topaklanması oluyor lindo cat diye pembe olanı alıyorum kürek var her tuvaletten sonra kurekle temizliyosun canım 1-2 hafta da bir değiştiriyoruz bide kum kabının önüne delikli paspas var ondan al hiç kum olmaz etrafıda bide kediler temiz hayvan öyle her yere yapmazlar canım korkma İnşallah bişey olmaz mesela seni ya da bebeği severken yalarlar asla yadırgama bu onların sevme biçimi dilleride zaten baya temiz kendilerini de sürekli temizlerler ben 2 ay da bir dalinle de yıkarım yine
Sevde1619 Toprak_2019 kedinin annesi varsa eğer kuma alışmadan annenin yanından almayın bence. Annenin yanında daha çabuk alışıyor kuma
Toprak_2019 Alparslaninannesii fiyat olarak ne kadar acaba ben şuan biraz bakıyorum ama 1 kilosu 91 lira civarı normalmi bide bazılarında açık mama yazıyor o nasıl oluyor
Alparslaninannesii Toprak_2019 açık mama oluyo o bazen yemiyolar ben hep kapalı alıyorum 1,5 kilosu 277 tl di ama zaten 2-3 ay yeter ona mama da ne kadar çok alırsan o kadar uyguna denk geliyor canım
Toprak_2019 Alparslaninannesii çok ama çok teşekkür ederim bı paket yas mama mesela bir günde bitmek zorunda mı ertesi güne kalırsa bozulurmu acaba
Alparslaninannesii Toprak_2019 yok canım bozulmuyor ben bir paketi 3-4 gün kullanıyorum yaş mama dediğimiz zaten pişmiş tavuk et kuzu eti falan yani
Alparslaninannesii Toprak_2019 rica ederim ne demek yinr bişey olursa yazın sorun 🥰 bu arada kediniz cins mi tekir mi
Toprak_2019 Alparslaninannesii tamam çok ama çok teşekkür ederim kimse yok sorabilecegim ve forum aklıma geldi iyimi de gelmiş artık arada sizleri rahatsız ederim bu şekilde 😁😁
Toprak_2019 Alparslaninannesii evet tekir cinsi minicik bişey çok tatlı bakan kız videolarını atıyor sürekli salı günü ailemize katılacak inşallah
Alparslaninannesii Toprak_2019 her zaman sorabilirsiniz iyi ya İnşallah ailenize huzur ve mutluluk getirir her zaman çok iyi yapmışsınız çocuklar kedilere bayılıyolar 🥰🙏🏼
MomKukuleta Toprak_2019 proplan en kaliteli ve hasta etmeyen marka. Benim kedim hep onla besleniyor. Kan tahlıllerı fılanda iyi cıkmıstı. Hafıf kansızdı ama o da mamadan baska bosey yemediği için. Ciğeri filan temizdi.
yusufmertmom Toprak_2019 reflex ideal canım gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Açık paket alma ama. Migros’ta purina var oda güzel. Balıklı al mamayı tüyleri güzel olur parlar 😊
Toprak_2019 Alparslaninannesii inşallah canım çok teşekkür ederim birde ilk aşıları kaç aylıkken yapılıyor acaba