kuzey-21 Mervexxx büyükce daha zormuş onu anladım 😂 herkes haklıymış büyüsün de gör derlerdi büyüyor ve bende görüyorum 😂
Mervexxx cankuzularim gerçekten mi😭 bana şimdi çok zor geliyor herkes büyüyünce rahat edersin diyor bilemedim
Cookie Mervexxx Küçükken gazı diş çıkarması zor , büyüyünce yerinde durmaması etrafı dağıtması inatlaşması zor yanii diyeceğim o ki çocuk zor iş kardeşim 😂
cankuzularim Mervexxx bana herkes sen büyüyünce gör derler di de inanmazdım Ha rutin olarak evet güzel tek zorluğu sorulara cevapsız kalınca beynim error verio 😅😅 istekler bitmiyor kendi istedikleri sekil olana kadar basiyin etini yiyorlar
avaredolaniyorum Mervexxx kuzenimin biri üç yaş diğeri 5 aylık bebeği var ve şuanki tek temennisi bu da onun yaşına gelse keşke bir an önce😅
Fun Mervexxx küçükken daha zor. 1 yaşından sonra çok rahatladım 20. Ayından sonra insan olduğumu hatırladım 2 yaşına girdi sendrom bazen sert vuruyo ama öldürmüyo çünkü normal halini bildiğim için geçici olduğunu kabullenip tadını çıkarıyorum
Mircet Mervexxx bence haklılar o zaman sınır geliyordu ama sen bide büyüyünce gör lafı yerinde bir laf😂 büyümesi çok keyifli ama dertlerde onlarla büyüyor
Cennet-Eserr Mervexxx her anının ayrı bi tadı var bence büyüdükçe daha kolay çünkü derdini de anlıyorsun
delirmeceler Mervexxx valla ikizlerim var şuan bana daha zor dertlerini anlatamıyolar biri ağlıuo susturuyorum öteki ağlıyo benim için büyüyünce düzelecek sanırım
Dilaylaa Küçükken daha zordu kızım üç yaşında en güzel zamanları bana göre. Büyüdükçe her şey daha güzel . 🌸