Acemiannelerklububaskani Grininyuztonu kim ne derse desin seni icimden geldigi gibi sevgiye bogarak buyutecegim sakin simarip onlari hakli cikarma beybi😂
minikcivcivinannesi Grininyuztonu çok sevmek zorlanmadığımız , zorlanmamız sevmediğimiz anlamına gelmez ❤️
MomKukuleta Birdunyabircennetannesi biraz öyle durmuş ama sövmedim. İyi kim benim bebeğimde. Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine.😊🤲
midekoruyucu betulmayaaa 🥲 benim kimsem yok bacım. Bazen oturuyoruz sabaha kadar, deli gibi oyun oynuyor, ben çay içip tv izliyorum 🤣
Minikkusuumm Grininyuztonu seni sallamaktan belin bacaklarım ağrıyor 1 senede beni 10 yaş yaşlandırdın resmen kıymetini bil bücürüm
gmzlgzl Grininyuztonu iyiki annenim iyiki yavrumsun annecim sayende anneliği tattım can yarım 🥰🌺🤲🏻 Rabbm ayagına taş gözüne yaş değdirmesin inş🥰🌺
Yazaksami Grininyuztonu canımın en içi, en değerlim, evimizin neşesi, uğuru, kıymetlisi, gözbebeğim oğlum, her hücreni seviyorum❤️ 500 saat uyutmaya çalışıp, uyuduktan hemen sonra da çorabını görüp kokunu içime çekiyorum❤️
Damlardd Grininyuztonu sağlıklı ol gül eğlen gez evi dağıt hiç önemli değil canın hiç acımasın kötü insanlar hiç değmesin hayatına pıtırcığımm
SevdAyaz Bir anne deyişiyle tüm kalbimi eriten bebekimmm. En yakın dostum, ev arkadaşım iyi ki benimsin seni çok seviyorum❤️❤️
Linaoykum_ Grininyuztonu aldığım her nefesten biri sensin yaşama sebebim uykusuz kaldım gece bilmem kaç defa kalktım sen uyurken nefesini dinledim. Hep yanımda olmanı istiyorum. Varlığına binlerce şükürler olsun bebeğim küçük prensesim spagetlim benim 💜💜💜🌸🌸🌸🌸🌸 İyi ki Hayatımızdasın seni çok seviyorum ❤️❤️
Minik34 Seni hiç bu kadar sevebileceğimi düşünmemiştim kara kızım resmen anne tavuk gibi kanadımın altından çıkaramıyorum bir zarar gelicek diye kıymetlim çok seviyorum çok..💕
Grininyuztonu Birdunyabircennetannesi başın sağ olsun canım okurken çok duygulandım Allah sabır versin,oğluna sağlıklı ömürler diliyorum 🙏💝
1712Elifeda Grininyuztonu Evlendiğimde babana yarımmışım şimdi seninle tamamlandım demiştim..meğersem o zaman farkedemediğim en büyük parçam senmişsin güzel kızım sen geldin asıl şimdi tamam olduk 😊😊 İyi ki varsın 😍🙈💚🌸
Duru24 Hayatın bana verdiği en güzel en masum temiz meleği 👼🏻annen seni çok ama çok seviyor iyiki benim kızımsın iyiki beni bizi seçtin sen bu dünyada bana verilebilecek en güzel şeysin boncuk gözlüm rabbim isteyen herkese versın ınsallah
Zeynep49 Grininyuztonu 8 ay ayrı çektim doğumu ayrı çektim 5 aydır saçımı süpürge ettim büyüyünce ablaniz gibi kıymet bilmez olmayınız mucize ikizlerim 😍😘