Minis Grininyuztonu 6. Aydan beri yazıyorum. Bazen her gün bazen haftada bir bazen ayda bir. Yürüdüğünü konuştuğunu, ilk arkadaşını, hastalandığını, o gün yaptığımız herhangi bir şeyi. Nasıl sevdiğimi falan 🙈
Birdunyabircennetannesi Melisabali Guzeller güzeli cennet kuşu kızım; Sen gittin bahar gitti Sen gittin hayaller yarım kaldı Sen gittin güneş açmaz oldu Sen gittin hevesim gitti Sen gittin çocukluğum gitti Dünya karardı. Ama cennette bir gün kavuşacağız inanıyorum meleğim annen,baban ve kardeşin seni çok seviyor ilk göz ağrım 🕊️ Gökkuşağı bebeğim oğlum 🌈 Sen geldin güneş tekrar geldi Sen geldi bahar tekrar geldi Sen geldin hayallerim geldi Sen geldin gönlüme çiçek açtırdın Sen hep ol yanımızda her zorluğuna elhamdülillah canım oğlum İYİKİ GELDİN 🌞
Grininyuztonu Birdunyabircennetannesi başın sağ olsun canım okurken çok duygulandım Allah sabır versin,oğluna sağlıklı ömürler diliyorum 🙏💝
Ecrininannesiiii Birdunyabircennetannesi Başın sağolsun rabbim oğluna sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🧿
Deletedmom_23 Grininyuztonu Artık hiçbir acı ve kederin beni yıkamayacağından adım gibi eminim yeşim gözlüm. Çünkü sen dünyaya gelirken bana da ölümsüzlüğü getirdin bebeğim…
TosbikAnnesiiiii Grininyuztonu varlığınıza şükürler olsun paşalarım tüm zorlu günlerimi sizinle atlattım iyi ki varsınız canparelerim 🥰😊
prenslerin_annesi Grininyuztonu kalbini olusturmak 9 ayimi aldi kimselerin 15 dakikada onu kirmasina izin verme benim hayata tutundugum minik dalim 🥰
tazebiirannee Grininyuztonu senden başka kimse için uykusuz kalmam, senden başka kimse için canımı dişime takmam canım oğlum. Hayatımda sadece sen ol bana yeter cennet kokulum 💙
EsilaMiracAyaz_Moms Grininyuztonu Top patlasa uyanmayacağım uykumdan, sizi beslemek için beni uyandırdığınız için size minnettarım minik bebelerim ❤️💙
Nilunas Grininyuztonu rabbim ne yaptım da bana bu kızı verdi diyorum eşime oda ne anlamda söylüyorsun iyi mi kötü mü anlama da çekiliyor diye dalga geçer☺️her gülüşünde hamd olsun verdiğin güzelliğe diyorum sadece.
Kzlrmk Grininyuztonu seninle anne olmak mucize gibi birşeymiş anneciğim İiyki varsın minik mucizem, ❤️
AnnaKurt Grininyuztonu Senin için başladığım dualarda büyüdüğünü görmeden ölmeyeyim derken yutkunamıyorumm. Bunu bir tek sen yapabilirdin ❤️
Annesininkuzusu01 Grininyuztonu Canım yavrum sakın babangillere çekme emi annem. Onlar yüzünden sütüm gitti ama merak etme anan bir toparlansın sahalara geri dönecek. Şu olaylar bir bitsin düzelicez annecim😂
Zuleyha__19 Grininyuztonu bazen sinirlenip kızsamda seni herşeyden çok seviyorum ballı lokmam , senin için canımı verecek kadar çok 💗 normalde çok sinirli bir insan olmama rağmen sana olan sabrıma hayranım 😅😅
Angel00 Grininyuztonu anne olunca benim ne zorluklar çektiğimi daha ıyı anlarsın miniş kızım derim😍 şükürler olsun her halimize 🙏
MomKukuleta Grininyuztonu Bi söz okudum oğlum “Evlat osuruk gibidir herkes kendi osuruğuna tahammül eder…” Sen benimsin, şükür sebebimsin.😊🤲
MomKukuleta Birdunyabircennetannesi biraz öyle durmuş ama sövmedim. İyi kim benim bebeğimde. Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine.😊🤲
Birdunyabircennetannesi Evlat neydi tam olarak korktuğun yer, canının en tatlı yeri , baktığın gözün tuttuğun ellerin yürüdüğün ayakların yemeğin, suyun nefesin ona gelmesin bana gelsin tüm acılar dediğin tek varlık 🌹 Ve bu söz ❤️