Seymagil 7 ay iki haftalık 9 kg oğlum 🥲 ama tabiki kilo karşılaştırma yapmak çok yanlıştır, kaç kg doğduğu ve ne ile beslendiği önemli 🙂
Mustafatma agns vallaha inanırım benim oğlumun adı Mustafa Kemal onu yazmıştım onu da silmişlerdi çok üzüldümmm
Buketpoyraz Mustafatma bizimkide 4 aylık tam 67 boy 7500 kgydı, kilosu iyi hatta normalde 8 kg olması gerekirdi bebeğim bu ay reflüsü arttığı için kilo cok almadı , yani 4 aylık bebek 8 kg’ye kadar kilo cok denmiyor 😂 8i geçince çok kilolu diyorlar doktorlar
Irmakprensesinannesi Mustafatma kziim 33 haftalık 1865 gr 46 cm doğdu şuan 7 ay 13 günlük 7200 gr 68 cm
Buketpoyraz aysell44 tavsiye etmiyorum, bebekte reflü oluşturuyor , mallaesef bende aynı hatayı yaptım bebeğim cok kusmaya başladı mideleri hazır olmuyor
Elf123 Mustafatma 3800 doğudu üç aylık bir haftaliklen 9100 gr 64 cm di meme reddi yaşıyoruz bir aydır cok zor gerçekten kilo alımını da etkiledi ama sorun değil aç emmiyor aç olduğu için uyuyamıyor bu zorluyor doktor bir buçuk aylıkken emzirme üç dört saat aralıklarla emzir dedi bir buçuk saatte açıkıyordu doktora uyduk ağladı vermedik bir bir hafta geçti meme reddi başladı uyku harici emmiyor sağıyordum emmesini için şişiyor günde bir kez saydığım sütü veriyorum uykuda biberona alışmasın diye kızımda meme reddi üç ay sürmüştü onu emzirmek daha zordu dört buçuk aylıkken ek gidaya başladık cok güzel yedi her ne veriyorsam aç olduğu için altıncı aya girince birden emmeye başladı bu sefer ek gıdayı istemedi bende ara verdim bir ay ek gıda vermedim bol bol emzirdim sonradan düzeldi
2103mnl Gktrkefe şunu görmek içimi rahatlattı bebeğim 7.500 3 ay 15 günlük bebek hemşiresi obez olur dedi 😠