Mustafatma Merhaba bebişlerin kaç aylık kaç cm kaç kg ? Benim ki 65 cm 7.600 gram 3ay27 günlük 3 kg doğdu.. çok mu??
Ayln1613 Mustafatma benim bebeğim 4 aylıkken 7628 gr 66cm idi doktor gayet iyi demişti anne sütü alıyor çok değil yani kilonuz mama mı veriyorsunuz
Mustafatma 1esraaygun_ mama veriyorum sütüm kesildi üzüntüden. 4 ayda ek gıdaya başlıcaz mesela mamayla yoğurt yapıcam.
Mustafatma Ayln1613 maalesef çok bilmiş şeytanlar yüzünden ilk bebeğim diye bi kez mama verdim meme reddi yaptı şimdi de üzüntüden sütüm kesildi
aysell44 Mustafatma bende 3 ay olunca tadım falan yapmak istiyorum önden alıştırma yapmayi düşünüyorum 🤭😂
kurabiyem28 Grininyuztonu bizde 2820 gr doğduk 13 günlüğüz 3245 gr şu an. İnşallah bizde böyle güzel kilo alırız. Kaç haftalıkken doğum yapmıştınız
spaceship Mustafatma sütünüz bebeğiniz emmediği için azalmıştır, şak diye kesilmez. Meme reddine çözüm bulabilirseniz ve bebeğiniz emerse, sütünüz de artar.
2103mnl Gktrkefe şunu görmek içimi rahatlattı bebeğim 7.500 3 ay 15 günlük bebek hemşiresi obez olur dedi 😠
Buketpoyraz aysell44 tavsiye etmiyorum, bebekte reflü oluşturuyor , mallaesef bende aynı hatayı yaptım bebeğim cok kusmaya başladı mideleri hazır olmuyor
Mustafatma spaceship neler yapmadım 1 ay boyunca. Aklınız durur o kadar söyleyim ananem sütüyle 1 ayda 1 buçuk kg alan bebek diğer ayda 400 gram alınca mecbur kaldım
Ssssraa Oğlum tosun gibiydi obez olur yapma etme emzirmeyi bile kes diyecekleri oluyordu.(dr) sonra yürümeye başladı süzüldü, boy attı eser kalmadı. Şuan 2 buçuk yaşında tekrar kilo almaya başladı