yavrukussss Kizlar hayvan sesleri ya da iste han tiss dut hop sss vs bunlar kelimemi yoksa sadece anne baba dede vs mi kelime sayiliyor ?
Elif1010 yavrukussss 18 aylık kontrolü vardı iki gün önce kelime sayısını sordu hayvan seslerinin de çoğunu biliyor hocam dedim iyi ozaman çok güzel demişti
Deletedmom_109 yavrukussss anlamlı olarak kullanıyorsa evet. Araba gördüğünde dütdüt diyorsa kuş görünce cikcik gibi sayılıyor.
agns yavrukussss sestir o ya kelime sayılmaz bilemedim beynim yandı hiç düşünmemiştim çokta miyavlarim halbuki 🤔🙈
yavrukussss agns Ya sunun icin sordum doktorlar iste 18.ayda du kadar kelime diyorlar benim oglum daha cok hayvan sesleri cikariyor sayilirmi diye merak ettim.
agns yavrukussss bence sayılmaz bol bol konuşun adını söyleyerek yemek yaparken bile anlatın neyi nasıl yaptığınızı kitap okuyun ama haamyvan sesleri demişsiniz yani ses sizde biliyorsunuz zaten
prenslerin_annesi yavrukussss anam cok okkali bi yerden gelmis soru bizimki 21 aylik kelimeden cok hav hav han han viz miyav moo uru uru 😁😁😁 kelime pek yok baba nene dede tirtil bir Allah bu kadar 😁
Dgndrmz yavrukussss yok canım onlar kelime olarak sayılmıyor iki kelime söyleme döneminde anneanne bile iki kelime sayılmıyor mesela öyle düşün. Kaç kelimesi var
yavrukussss prenslerin_annesi Bizde 16 aylik anne baba dede mama kelime olarak 🤭 Ama hayvanlari sevdiginden galibs onlari goeunce cosuyor😂
Elfvli yavrukussss ben soruyorum kedi köpek nasil ses çıkarıyor, ata bildiğimizde ne yaparız diyorum digidit diyor kuş nasil öter ördek kurbağa nasil ses çıkarır derim hepsini söyler ama 😬🤔 kizim 19 aylik bilemedim kelime yerine geçer mi geçmez mi ?
cankuzularim yavrukussss doğru hayvanlara doğru sesler çıkarıyorsa sayiliyor biz kelime haznesi gelişsin diye kitap alfik 3 4 sayısı hayvan sesleri taklidi
Elif1010 yavrukussss 😂😂 Çeneli biraz birde 13. Ayından beri oyun grubuna gidiyoruz oranın da çok faydasını gördük
yavrukussss Elif1010 Aaa ne güzel gercekten bizde ailemizden uzak cocuksuz bir yerdeyiz elimizden geldigince kitap okuyoruz oyun oynuyoruz ama kelimeden cok hayvan gosterdik sanirim yilana kadar biliyor ama su demiyor 😂