Ebrudrgt Kızlar dildeki beyazlık nasıl gider ya karbonatlı su yapıyorum yapabıldıgım kadar ogurdugu ıcın cok fazlada yapamıyorum ama tam anlamıyla hıc gecmedı azalıyorr sadece bebegım 2 aylık boyle olan var mı nasıl gecti?, pamukçuk deniliyor herhalde
MomKukuleta Ebrudrgt tatlım benim aylarda öyleydi. Parmagında kalın yapamıyorsum. Eczaneden agız temizleme süngeri aldım onunla temizledim. Hatta karbonatlı suyla ve ilaçla başladım başta geçmiyordu. Sonra suyla devam ettim bi baktım geçmiş. Süngeri tavsıye ederim. Arastr istersen. Çucuklu ucu sünger küçük bişey.
thetkc Ebrudrgt Ben temiz bir tülbenti, ılık suyla ıslatıp küçük parmağıma sarıp onunla temizledim hep 2 çocuğumun dilini de, şimdi 16 günlük bir miniğim daha var ondada hafiften olmaya başladı onuda aynı temizlicem 🍀
zeome Ebrudrgt pamukcuk ağız içlerinde tıkıl tıkı beyazliktir dilindedeki kalan süt artıgidir mama veya anne sütü bana doktorum aynen böyle demişti
MomKukuleta Ebrudrgt temizlemesi Cok kolay oluyor ben bi siliyordum sonra temiz suya sokup cıkardıgımda bardak bembeyaz oluyordu. Rica ederim.
Glsn7581 Ebrudrgt gazlı bezle temizliyodum suya azcik karbonat koyuyodum bi de göğüslerimi yıkayıp siliyordum
MomKukuleta Babyfacee ağız temizleme- ağız bakım seti veya çubuğu diye hatırlıyorum. Bi kutunun içinde set. Solüsyon filan da var ama siz sadece cubugu kullanıyorsunuz. Geri kalanı kendiniz kullanabilirsiniz. https://www.aliexpress.com/item/32833073972.html linkte şekli var. Ben bunla temizleyerek geçirdim. Bebeğimde bunda korkmadı. Bi de damla vermıstı doktor onuda bi süre kullandım. 1 ay a yakında biz ugrastık. Sonra bu cubukla temızleyınce hızlandı.
Ebrudrgt Glsn7581 bende oyle yapıyorum ama tam anlamıyla gecmıyo duzenlı mı yapmak lazm ya yada gunde kac kere yani anlamadm
Sensusfreud Ebrudrgt bizde de vardı bende karbonatlı suyla temizliyordum şu an 3 aylık tok denecek kadar az kaldı zamanla da azalıyor