Alpaslaninannesiii Hanımlar benim dişlerim yamuk zirkonyum diş yaptırmak istiyorum biraz araştırdım 10 15 yıl ömrü var bayaa popüler fenomenler falanda yaptırıyo aranızda zirkonyum diş yaptırıp memnun kalan varmı
Mirena Alpaslaninannesiii ben 4 sene iöce 2 dişime yaptırdım memnunum zamanla diğer dişlere göre renk farkı oluştu ama çok dikkatli bakınca anlaşılıyor
annediyebiri Alpaslaninannesiii dişleri küçültüyor doktor sağlamsa dişiniz tavsiye etmem bende yaptırdım 2 tane mecburiyetten
2melekkannesiii Alpaslaninannesiii bende yaptirmayi dusunuyorummm kesinlikle ve surekli arastirdigim bir mesele hâline geldiii 🙋♀️🙋♀️
Mirena Alpaslaninannesiii o zaman daha iyi benim tavşan dişlerin yanında köpek dişlerim vardı 2 dişim eksikmiş onlarda yana kaymış kötü duruyor diye 2sini kaplattırmıştım memnunum yani bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
Muges4 Alpaslaninannesiii sağlam dişiniz varsa boşuna kaplatmayın sadece estetikse amaç, ama sorunluysa ana dişler iyi olur🙂
Alpaslaninannesiii Muges4 tel taktırmak istesem çok pahalı şimdiki zamanda anca ihtiyaçlarımızı gideriyoruz o daha iyi olur dedim
SeninAnnenBirMelektiYavrm Alpaslaninannesiii yok şeffaf plak taktır. Ben başladım bir hafta oldu cok rahat valla keşke daha önce yaptırsaydim. Kimse fark etmiyor
SeninAnnenBirMelektiYavrm Alpaslaninannesiii dişin yamukluguna göre değişiyor. 10 bine yaptırdım ben ekindişe