Balkizlarim Isteboylebisey ay evet çok güzel oluyor kızlar bayılıyor mısırlı olsun nohutlu olsun afiyet olsun canım 😍
Isteboylebisey Balkizlarim gozum mısır da aradi içinde olsa ne guzel olurdu dedim evde yoktu malesef ama bidahakine onu da katicam insaAllah. Benim bebe de yedi hem besleyici de oh mis☺️ size de afiyet olsun şimdiden canim 😘
Deletedmom_23 Esilasel Kremalı mantar çorbası Yıldız şehriyeli pirinç pilavı Fırında barbekü soslu tavuk ve kaju baharatlı patates atacağım Babagannuş salata Kedi dilinden tatlı yapacağım
Ruzgarcan Esilasel et çıkardım haşlama yapıcam inşallah dünden eşime kremalı makarna yapmıştım bugünde benim canım normal makarna çekiyor bilemedim ne yapcam😀
Balkizlarim Sonsuzmutluluk eğer evde var ise malzeme evet yapıyorum çünkü çayın yanına birşey olmadan icilmiyor eşim tek çay icemiyor 🙈
Eylul20201 Mirage91 soğan çorbasını nasıl yapıyorsunuz güzel oluyomu şuan oğluma çorba arayışındayım 😀
Mirage91 Eylul20201 3 yemek kaşığı tereyağı koydum 2 koca soğan doğradım kavurdum içinede 2,5 yemek kaşığı un koydum tavuk suyum vardı döktüm. Sarımsaklı,kekli zeytinyağlı kuruton yaptım çorbanın üstüne ❤️❤️ Bizimkisi yedi
Karla Balkizlarim merhaba🥰 ne kadar sık Brüksel lahanası yemeği yapıyorsunuz. Çocuklar bıkmadan yiyebiliyorlar mi😌
Balkizlarim Karla merhaba , Brüksel lahana yemeği hafta da 1 yapıyorum mesela geçen hafta hiç yapmadim yoktu pazarda çok şık yapmıyorum denk geliyor olabilir her gün farklı yemek yapıyorum seçenek te çok olamıyor malum zam 🙈