Esilasel Mercimek çorbası Sucuklu kuru fasulye Arpa şehriye pilavı yoğurtlu makarna salatası soğan salatası ve turşu😋 Bizde bugün böyle🙈
Balkizlarim Esilasel buğdayli ayran çorbası , patatesli, havuçlu Brüksel lahana yemeği , domatesli biberli bulgur pilavı tatli olarakta limonlu kek ✨🦋🦋
Eylul20201 Mirage91 soğan çorbasını nasıl yapıyorsunuz güzel oluyomu şuan oğluma çorba arayışındayım 😀
Karla Balkizlarim merhaba🥰 ne kadar sık Brüksel lahanası yemeği yapıyorsunuz. Çocuklar bıkmadan yiyebiliyorlar mi😌
Halenur42 Balkizlarim çorbayı sıcak olanını mı yoksa soğuk ayran aşı çorbası gibi mi yapıyorsun abla 😊
Mamasboy Esilasel dünden köfte kaldı domates sosu yapıcam üzerine tazelensin, pilav, mercimek çorbası, köz biber salatası 🥰
HonKiPonKiDoNiNo Esilasel Kizima öglen yayla corbasi, aksam icin ispanak yapacagim.. Babasi evde olmadigi icin manti yapar yerim bende.
caniminikizleri Esilasel diyetteyim ona göre kendime ayrı eşime ayrı yemek yapacağım menüde ilk başta kırmızı mercimek var kendime pırasa yemeği yapacağım devamında düşünüyorum 🤗
Fatos_tekeeva Esilasel dünden tarhana corbam vardı aklıma henüz bişe gelmedi ama içli köfte yapmayı düşünüyorum 😍
Balkizlarim Isteboylebisey ay evet çok güzel oluyor kızlar bayılıyor mısırlı olsun nohutlu olsun afiyet olsun canım 😍
zeynosunannesii Esilasel Nohut koymuştum akşamdan şimdi hasladim. Nohut yemeği yapicam. Yanına pilav ayran turşu. Allah bereket versin 🙏
BurcuKucuk Esilasel elinize sağlık afiyet olsun 🤤 erişteli yeşil mercimek çorbası salçalı makarna salata ayran bir de çayın yanına poğaça ve açma belki bir de tatlı