Gin esolinaaa yorumları okurken düşmeye başlamış diye sevinmiştim. 😔 Nerden ölçüyorsunuz ateşi? Kulaktan ölçerken yarım derece falan fazla ölçüm olabiliyormuş. Üzerini ince tutun, odası da çok sıcak olmasın. İnşallah düşer.
MelisaGoktugMommy esolinaaa merhabalar hemen covid testi isteyin cocuklardada cok yaygin en buyuk belirti yuksek ates kizimda yeni atlatti gecmis olsun insallah
Saki esolinaaa ince birşeyle ile ört ve tek kat ince giydir üstünü ki tekrar çıkmasın ben 3 gündür ateşle uğraşıyorum giydirdikle çıktı bugün çok şükür iyi
esolinaaa MelisaGoktugMommy eşim hastaydı ondan geçti canım hiç dışarıya çıkmadık bu ara eşime de kan testi yapıldı temiz çıktı size de geçmiş olsun canım
3MelekAnnesi3 esolinaaa bekleyin yükselmeyip sabit kalırsa sorun olmaz ama dikkatli olun birden yükselirse direk ılık duş ve acile gidin yoksa 2 gün süren bu ateslerde doktor evde ılık duş ve ates dürümcü ile beklemeyi söylüyor 2 gün boyunca gecmezse kan ve idrar tahlili verin
3MelekAnnesi3 esolinaaa beklemekten Baska durum yok gibi canım herşeyi yapmıssın zaten bilinçli anne bekle bakalım cok geçmiş olsun rabbim acil sifalar versin son dişleri olabilir belki de eger cıkarmadıysa 😔
esolinaaa 3MelekAnnesi3 amin sağolasın canım yok burnu tıkalı akıyor vs boğazlarıda şiş 😢 nöbetçiyiz bakalım
Eftelyaelin esolinaaa geçmiş olsun üç gün süren inatçı bir ateşi vardı kızımın iki gün önce …üstünü örtmeyin müslin yeterli oluyor boğaz enfeksiyonu dedi doktor ama hepimiz covid çıktık geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırsınız
Deletedmom6261 esolinaaa zeytinyahiyla sirkeyi karistirip limon yaptm hemen gecirdi cnm dene istersen