esolinaaa Kızlar oğlum 30 atlık 38,5 ateşi var dönüşümlü ibu ve calpol veriyorum düşmedi ılık banyo ve bez koymaktlada düşmedi ne yapmam lazım yardım 😔
Gin esolinaaa acile gitseniz fena olmaz gibi. Tahlil ve covid testi yapıldı mı? ne zamandır yüksek ateşi?
ard_ary_1308 esolinaaa Eğer 2 günden fazla ise ateş acile götürün olmazsa yada sabahı bekleyip kendi doktorunuza götürün geçmiş olsun
333 esolinaaa hem kol hem bacak dirsek arkalarına soğuk kompres yapın 10 15 dakikaya düşmezse acile gidin.
esolinaaa ard_ary_1308 yok canım sabah başladı ateşi gittik doktora beklemem mi lazım şimdi ateşi düşmezse gideyim mi acile onu bilemedim
SweetPaw esolinaaa doktora sabah goturmussunuz sanırım ateşten başka bir şikayeti yoksa yarına kadar ılik uygulama ve dönüşümlü ilaçlarla evde takip edebilirsiniz.
SweetPaw esolinaaa dediğim gibi doktorun sabah görüp degerlendirdiginden farklı,yeni gelişen bir sorunu olursa götürün ama onun dışında evde verilen ilaçlarla takibine devam edebilirsiniz. çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlar🌸
Saki esolinaaa düşmediyse acile götürmekte fayda var evde yapapaliceğin önemli herşeyi yapmışsın riske atmaya gerek yook
Saki esolinaaa oh maşallah rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah çok zor hasta olmaları insanın içi gidiyor
petitehatunn esolinaaa hiç mi düşmedi? düşüp tekrar çıkması normaldir. ilaç verdiysen duşa soktuysan 1 dereceye yakın bi düşüş olmalı yani 37.5 u gördüysen yeter
esolinaaa petitehatunn canım şimdi ölçtüm 37.6 oldu çok şükür üzerine battaniye örtsem mi yoksa tulumunu giydireyim mi üşüyorum diyor 😢😢😢 çaresiz kalınca insan ne yapacağını bilmiyor
petitehatunn esolinaaa Bir de ilaçtan en az yarım saat 45 dk sonra tekrar ateş ölç hemen etki etmez seni yanıltır
petitehatunn esolinaaa hala ateşli. üşümesi normal battaniye uyku tulumu falan yok. çıtçıtlı atleti üzerinde olsun varsa ince müslin ört. biliyorum zor ama üzerini falan kapatırsan ateş tekrar yükselir
Saki esolinaaa ince birşeyle ile ört ve tek kat ince giydir üstünü ki tekrar çıkmasın ben 3 gündür ateşle uğraşıyorum giydirdikle çıktı bugün çok şükür iyi
Aryanehir petitehatunn bizim de suan atesli bebeğim üzerini örtmeyin oda sıcaklığınız 20nin altına düşmesin sorun olmaz doktorumuz öyle söyledi