Poypoy22 Kizlar oglum 8 bucuk aylik 8 disimiz var. Dun geceden beri ishal ve yogun pisigi var azilarmi geliyo acaba 🤦🏼♀️ pisik icin etkili onerileri olan varsa paylassin lutfen herseyi deniyorum altini surekli yikiyorum onerileriniz var mi ?
gamzeli34 Poypoy22 benimki 1 aylıkken oldu çok kötüydü trosyd ve oksizinc birlikte günde 3 kere kullandım, 3 günde bitti
Emiraras-smom Poypoy22 canım geçmiş olsun yediklerine dikkat et ve bezini de sık sık kontrol et değiştir pislendiğinde hemen probiyotik gerekir yoğurt gibi daha sade şeyler yedirebilirsin toparlaması adına muz da yedirebilirsin .
eylem13 Poypoy22 öncelikle bıraz bebek pudrası varsa kullanın o onu rahatlatacaktır sudocrem var bebekler için bire bir
dandiniko Poypoy22 zeytinyağını tavada iyice ısıtın. Daha sonra soğumaya bırakın iyice soğuduktan sonra sürün piştiği olan yere sabaha bileği kalmayacaktır
gamzeli34 gamzeli34 sudokrem işe yaramaz ben hamilelikte pişik oldum bişeye yaramadı. Bu dediklerimi deneyin isterseniz doktor verdi erimişti resmen silemiyordum yıkıyorduk dokunmadan o kadar kötüydü
Poypoy22 eylem13 sudocrem surekli kullaniyorum gunluk kizarmalarimizi hep geciriyor ama buna yeterli kalmadi 😔
Poypoy22 dandiniko normal hakiki zeytinyagi surdum ama isitmadim birde oyle deniyim cok tesekkur ederim
bsclk77 Poypoy22 öncelikle ıslak mendil kullanmayı bırak canım , altını sık değiştir , ılık suyla pamuklu bezle temizle altını sonra kagıt havluyla tampon hareketler yaparak kurula kesinlikle nemli bırakma, sudocrem sür poposuna 2-3 güne toparlar
Poypoy22 bsclk77 islak mendil hic kullanmadim hala pamukla temizliyorum normalde ama dunden beri her kakasinda yikiyorum silmiyorum sonra zaten kuruluyorum birazda acik birakiyorum 5 dk kadar altini ama malum kis cok uzun sure bekletemiyorum. Insallah cabuk gecer 😔
MomKukuleta Poypoy22 aynısı geçen hafta başıma geldi 1 yaş aşısından sonra ishal oldu ve popo deliği etrafı suluk gibi oldu oğlumun komple yuvarlak birden bire. Arkadasın doktoruve eczacı hametan ve Troysd pişik kremini karıstır sür demiş. Öğlen basladım ertesi sabah söndü diğer güne geçti çok şükür. Şiddetle tavsiye ediyorum tatlm. Geçmiş olsun.
Poypoy22 MomKukuleta biri daha dedi hametan evde var suruyorum ama digeri yok hemen onuda alip bulunduruyim cok tesekkur ederim 🌸
Merve0694 Poypoy22 penaten pişik kremi kullanıyorum hamezing de ikiside etkili anında söndürüyor geçmiş olsun
Poypoy22 Merve0694 penatan hic kullanmadim hamazinc daha once etkili olmustu ama bu sefer etki etmedi sanki 😔
K9583 Poypoy22 bi kovaya ılık su koyun oynasın bekletin içinde 10-15dk .altı tamamen çıkarıp üst kalsın karnı üşümemesi için
Poypoy22 K9583 bugun iki kere tam dediginiz gibi yaptim hala kuveti duruyor kuvetine su doldurup icinde oynattim ilik suda 🌸
MomKukuleta Poypoy22 rica ederim. Ben bi kaba ikisini eşit miktarda doküp kaşıkla güzelce karıstırdım. Her bez de parmağımla pişik olan yere güzelce sürüyordum. Geçince bıraktım ama kabında hala duruyor 😊 bu arada o hafta 2tane yeni dişte çıkardık. Herşey üst üste geldi. 🤦🏻♀️
Cereneren3 Mustela bir numara. Benim oğlum 7 buçuk aylık hep sudocrem kullanıyordum fakat bi doktor içeriği iyi olmadığını, sadece adını çok iyi duyurduğunu söyledi mustela pişik kremini önerdi onu aldım ve kullandıktan sonra s çok şükür hiç pişiğimiz olmadı. Denemeni isterim
Poypoy22 Cereneren3 dogdugundan beri mustela ve sudocrem kullaniyorum gunluk kullanimimda. Ama pisik onleyici olarak kullaniyodum hep mustelayi . Yani kaka yaptiginda hep sudoyu normal zamanlarda mustelayi kullaniyodum hic pisigine kullanmadim. Onuda deniyim 🌸