Hanifeee Kesinlikle çok rahat hep onda yatıyor başta alışamadı boşa aldığımı düşündüm şimdi çok seviyor
Kizim07 Gyed sans biraz kizim kolikti buna ragmen asla yatmadi evde bos duruyor gidip bi mağazada deneyebilirsin
Gyed Kahvegerek evet kundak da salliyom durmuyor 3 tane beşik denedim ama nafile ağaca hamak yaptık birtek onda soluksuz uyudu
zisanc Valla benim oğluma montesorri model yatak yaptırdım onda da annem çamaşır ipiyle beşik yaptı çarşaf marşaf doladı😂😂😂😂😂 keyfi yerinde iyi geldi valla
Alazcns Gyed Merhaba, oğlum için kullandığımız hamak linkte. Çok memnun kaldık. Biz Civilden aldik uygulamasini kullanıyorum diye oradan link ekleyemedim 💜 @NekwaSultan canımm 😘😍 https://www.e-minico.com/bliss-mars-bebek-hamagi-mavi-u-41865.html?gclid=CjwKCAjwmZbpBRAGEiwADrmVXrOGLJCEyUhRvng7ad-awWe_VIpGQMCPRXaXB9BfqyC263aaWxl-DBoCNiMQAvD_BwE
Zeyneb_rima Alazcns bizde aynısı kullandık fakat hala ayaklarımda ☹️☹️ Oraya yatırıp salladımmı sanki boşlukta hissediyor kendini ellerini havaya kaldırıyor hani böyle salıncakta sallanırken bizede olur havalanma gibi sanırsam öyle hissediyor 🙄🙄 bir türlü alışamadı bizimki gene ayağa döndük
EmirhanMerve Ben annemlere paşa bebek hamağından aldım bebeğim çok seviyor sallanması felan da çok güzel
UmutReyhan EmirhanMerve bende paşa bebek hamağını aldım hatta geçen hafta 2. El olarak burdan birinden çokta memnunum içine reflü yatağını yerleştirdim dönmesin diye tedbir olarak çok rahat etti.
Asafeymeninannesi Gyed https://ty.gl/3hkfg08kq Annemlere giderken zorluk çekiyordum. Kurtarıcım oldu diyebilirim. Gayet rahat ☺️
Arenn Bende elde müslinle sallanınca duruo diye ebebekte bliss ahşap hamağı denedik aldık güzel ama gıcırdıyor yanlarına kafasını çarpmasın diye battaniye koydum arada içine reflü yatağı nı da koyuyorum sewdi hatta şuan onda uyuyor 😊
Umayumayumay Gyed hamak beşik hayat kurtarıcı bir şey ama bliss pluton sakın alma çevremde de kim aldıysa döküldü resmen hatta benim kızım içinden düştü bile. Paşa hamak var o çok güzel tavsiye ediyorum.
serinserin Gyed bnece harika beni cok rahatlattı açıkçası paşa hamak bizdeki hediye geldi portatif taşınabilir harika
Sln1010 Devushka 2 aylıkken aldım 2 aya kadar elde çarşafta salladık hamak büyük kolaylikti ama vazgeçmesi de kolay olmadı