Melisa Merhabalar tatile cıkarken yanımda rahatlıkla taşıyabileceğim uygun fiyatlı önerebileceğiniz baston bebek arabası var mı ?
Meltem06 Melisa ben craft kabin tipi bebek arabası aldım hem çok kullanışlı hem de çok az yer kaplıyor
Maviboncuk3 Meltem06 kraft cabin plus T bebek arabası mı acaba kullandığınız? yenidoğandan itibaren kullanılan baya götürecek küçük hafif bir araba arıyorum bende
Melisa Teşekkür ederim dediğiniz modele baktım daha uygun bişe olursa benim icin daha iyi cunku evde kullandıgım bebek arabası var sadece tatile giderken kullanmak icin istiyorum
Maviboncuk3 Deletedmom115 Sırtı tam yatar mı acaba? Ne kadara kadar kullanılabilir? Bende yeni doğandan itibaren alıcam kullanıcam. Böyle hafif uygun bir araba arıyorumda.. özelliklerini size zahmet anlatabilirmisniz?
Deletedmom115 Masalgulden Şöyle söyleyeyim tuttuğumuz kısma çanta koyduğum zaman önü kalkıyor yani o derece hafif. 😂gönül rahatlığıyla alabilirsin
behrem sadece tatil için istiyorsanız baby&plus'un taxi baston puseti var, 250 civarı. 500 civarı bütçe ayırabilirseniz joie nitro veya baby&plus baston rocket diyebilirim
Melisa Benim aradıgım sadece yürüyüş zamanı kucakta taşımak yerine arabayla sürmek olduğundan bugün tesadüfen 170 liraya rival markalı 3-4 yaşa kadar kullanılabilen bi baston puset buldum ve aldım😊
Maviboncuk3 Melisa nerden aldınız acaba? Çift yönlümü ? Sırtı tam yatar mı? Bende alıp öyle kullanmak istiyorum yenidoğandan itibaren.. Hafifmi?
Melisa Masalgulden Benim çok bir beklentim olmadıgından bana göre yürüyüş sırasında kucakta taşımak yerine arabayı kullanmak daha mantıklı o yüzden çok bir beklentiniz yoksa ideal bi araba
Meltem06 Maviboncuk3 Kraft kabin tipi mee modeli benimki. Bebeğim 2 aylık yattığı için çok rahat kullanıyorum. Hatta puset ağır ve kullanışsız geliyor her yere bu arabayı götürüyorum
Deletedmom115 Maviboncuk3 Düz yatıyor yenidoğan için uygun mu bilmiyorum ama ben bunu rahat 3 4 yaşına kadar kullanırım gibi geliyor
Melisa Maviboncuk3 Ben çarşının içinden oyuncak satan bi mağazadan aldım ama yatma özelliği falan yok hafif kolay acılıp kapanan tek yönlü bi araba rival baston diye yazarsanız google da cıkar karşınıza ama yeni doğana pek uygun bi araba oldugunu düşünmüyorum