Aysegulkrsd Hilal-95 bu zamana kadar monovit kullandım gunde 3 damla bıde 2 gün önce demirıde 5 damla kullanacaksın dedi işte
Aysegulkrsd Eceninannesi30 olmadı bende gıdıp eczaneden başka demir ilacı alayım bu saglık ocaklarındakılerde bi açıklama yapmıyo hiç al bunu içir kalıteli olan var alacaksanız alabılorsınız deseler de olur
Hilal-95 Aysegulkrsd hmm herkesde problem cıkarmıs ya genelde eczaneden baska almıslar eğer bızdede öyle bı sorun olursa baska alırım inşallah olmazda ben damlttım henuz yapmadı tuvaltnı daha
Aysegulkrsd Hilal-95 pazartesi damlattım bugun sabah yaptı kakasını benekli kanlıydı ama daha önce böle bişi yoktu hiç yasamadım bu zamana kadr umarım bişi yoktur beklıcez bı sonra kı kakasını
biryazmasali Aysegulkrsd kakanın rengi farklı oluyor evet koyu yeşil oluyor değişiyor demirden kaynaklı bi sorun olduğunu sanmıyorum
Beyzarell AlpBebek yüksek ihtimalle gazdır bir ihtimalde sütünüz çok tazyikliyse yutmakta zorlandığı için olabilir
Melisalaz35 Aysegulkrsd bizde ilk onu kullanmistik kakasi baya bı kanliydi biraz araştırdım içinde paraben oldugu için alerji yapıyormuş simdi ocean Semih ilaci kullaniyoruz hiç bı sıkıntı yaşamadık
Hilal-95 Aysegulkrsd ahh yaa cok beklemış ama sankı hepmş öyle bızım her gün yapar en fazla 1 gün yapmaz ilacla alkalıdır inşallah bıdaha olmaz canm
Aysegulkrsd Melisalaz35 bende öle yapayım bari doktora gıdeyım kan gelırse bır daha baska alayım kafam rahat etsın en azından
Hilal-95 Melisalaz35 ya benm bebeğimde bugun kanlı gibi yapmış alerji olduğu içinmi sadce anne sütü alıyor 4 aylık sağlık ocağının verdiği damlanın3. Günü salı günü kontrol var vermesem mi acaba normal değilmi yani
Aysegulkrsd Hilal-95 Angel00 5 damla dedi bunlar napıyo bi anlasak ama bana 5 damlayı birden verme dedi yengem kusuyo çünkü 3 damla bi ver az geçsin 2 damla ver dedi 2 ye böl dedi
Alyasmama Yusaydef canım biz sidofer kullanmistik kizim 20 ayllikken kan degerleri cok düsün oldugundan cok da mennjn kaldik tozumuz bitti dr degerlerimize bakti normal demisti cok sükür. Ama sabahlari genede portakal suyuna pekmez katipnveriyorum
Aysegulkrsd Masalingonunannesi düzeldi arkadaslar benım kı haberınız olsun m giremedim baya oldu ama huysuz bu aralar