patiseverr_ Kızlar bebegım 3. Ay 22 günlük rotavırus asısını maddıyattan yaptıramadım sundu para ayarladım ama 21 marttada kendı aşısı var rotavırus aşısını yaparlar mı dıger asısıda 3 gün sonra
Kbrbisi28 patiseverr_ evde ben kendim yaptim rota virusu zaten agiz yolu ile uygulaniyor kucuk bir tup bende 5. Ayda bir daha yapicam bakalim zam geldi onlarada ya 367 ye almistim suan 450 yi gecti diyorlar ama cocuk icin harcarim sagligi onemli
Kbrbisi28 patiseverr_ 2-4 ay veya 3-5. Ay demisti bu aylardan birinden birinde yaptirin dediler bize bizde 3-5 i sectik
Muhasebeciana patiseverr_ en gec 3 ay 15 gunlukken yapiyorlar canim ama sen yinede net bilgiyi doktorundan al daha saglikli olur. Bize doktorumuz oyle soylemisti ozamanlarda
Bebek2020_ patiseverr_ aile hekimimiZ 3. Ve 5. Ayları başka aşı vurulmadığından uygun görmüştü. En iyisi yarın aile hekiminizle görüşmeniz. Zaten aşı ipne değil. Şırınga içerisinde ağızdan veriliyor
patiseverr_ Yarın rotavırus asısını yaptırsam 21 marttada 4. Ay asısını yaptırsam yaparlar mı ? Rotavırus asısı ıcın geç kalmamısımdır ınsallah
Rezenecayi patiseverr_ ben 4. Ay aşıları ve rotayı beraber yatırırdım sorun olmuyor. Rotadan sonra 30 dk falan sarsmadan bekletiyorum sonra diğer aşılar yapılıyor. Tabi bizim 2. Doz. Onun bi zamanı var mutlaka sorun
patiseverr_ Hafizehdjakjx 600 dıyen bıle var canım her eczane Farklı fıyat verıyor sanırsam zam gelmıs
Rezenecayi patiseverr_ İlk dozu bebek en erken 6 hafta en geç 14 hafta iken yapılmalı, son dozu bebek 24 haftasını doldurmadan uygulanmalıdır. İnterneteki bilgi bu şekilde. Bi sağlık ocağına da sorun
aslbaybars patiseverr_ biz zamanı geçirdik doktora gittik 4 aylık olmak üzereydi yapmadı . Doktor şimdi çok isterseniz yaparım ama geç yapılınca bağırsak problemleri oluşuyor dedi tavsiye etmedi. İlerde bağırsak düğümlenmesine falan sebep olabiliyormuş