Esraduru55 Beril_aras2 erkek bebekler net oluyor bu da öyle eli ayağı var kızlar daha minnoş oluyor. Bi kız bir erkek anası olarak söylüyorum 😁
Esraduru55 Beril_aras2 Allah gönlüne göre versin inşallah 🤭 ama erkek bnce öğrenince buraya yazar mısınız 😆
Tgbygt Beril_aras2 Doktor bana erkekte çıkıntı olur kız yassı düz olur demişti doktorum proftu benimde oğlum oldu çıkıntı vardı çünkü☺️Sağlıkla gelsin inşallah
Beril_aras2 Tgbygt çıkıntı olduğu çok belli. kızda bu kadar belli değildi banada erkek gibi geliyor 😇
Beril_aras2 leopar gönlüm kızdan yana ama erkek hissediyorum. Duygularım darmadağın yemin ederim migren tuttu 😂😂😂
Tgbygt Beril_aras2 Hayırlısı olsun bu aziz mübarek günün feyzine Rabbim kalbinizdekini versin inşallah sağlıklı sıhhatli🙏🏻
Mabelle Beril_aras2 muhtemelen erkek canım bacak arasında bayagı bir çıkıntı var. Ama em sağlıklısı 14. Hafta doktorun ondan söylememiştir. Bende kızımda 10. Haftada erkek dediler 14. Haftada yok kızmış dediler.
leopar Beril_aras2 yaaa rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah 🙏🏻Sağlıklı ve hayırlı bşr evlat ♥️