alinsmom1 Deletedmom_41 yaa bu biz 😔 kayınvalidemdeyiz küçük halası var gece 3 te kalkıp onun yanına gitmek istiyor evi gezdiriyorum piş piş yapıyorlar diye öyle tekrar uyutmaya çalışıyorum 🤦🏻♀️
Deletedmom_41 alinsmom1 Valla cok zor ben dislerimi sıkmaktan bi hal oldum yaza duzelecez insallah be deyip kendimi sacma sapan motive etmeye calisiyorum☹️
Deryaliiiiiii alinsmom1 bizden beterleri varmış ya yok bizimki sürekli uyanıp biberon cekiyor ama oda bana hiç uyku vermiyor tabi
alinsmom1 Deletedmom_41 dün gece artık kendi ellerimi ısırdım sesim çıkmasın o anlık kızmayayım diye gerçekten çok zorluyor bu ara 🤦🏻♀️ Allah yardım etsin hepimize
Senemasilberen Deryaliiiiiii bu benim kızım🤦🏻♀️🤣küçük ergen gibi dolaşıyor evde bütün gün bağırışları abisiyle kavga ediyor ve abisini ısırıyor(tabi abiden öğrendik bunu malesef🤦🏻♀️) yürüyor yürüyor sonra ağlıyor
nurelem Deryaliiiiiii ahh nerde kolik bir bebeklik geçirdik buyudkce düzelteceğiz dedim ama😂😂 aksinee büyüdükçe derdimiz çoğaldı 😀
Senemasilberen Deryaliiiiiii kız neskafe yapıyorum kendime içecek ağlama krizlerine giriyor ona içiriyim diye..elletiyorum sıcak anlar diye eli yandıkça daha çok dokunmak istiyor 🤦🏻♀️zaten uyku desen yok nefret ediyor uyumaktan
Deletedmom_41 alinsmom1 kesinlikle sonra tuvalet egitimleri falan filan yok cidden ilk 4 sene sozlesme imzalamis gibi hayati zor yasayacagimiza dair ☹️