FHKK Kızlar bebeğine bu biberonu kullanan var mı ? Bi sitede 2′li 100₺ almayı düşünüyorum kullanışı nasıl ? Almak isteyene de fikir olsun 🤭
oglumubeklerken FHKK ben kullandım çok memnunum. Yenidogan da zaten yavaş akış uç takılı oluyor. Meme reddi yaşamadım çok şükür. 3.aydan itibaren orta akışa geçilmesi gerekiyor galiba ama bebekten bebeğe değişir tabi. Ama biberondan genel anlamda memnunum
FHKK oglumubeklerken teşekkür ederim başka önerdiğiniz marka var mı avent ya da mamajo falan bunlar nasıl
Zehraalparslan FHKK biz de 4 aydir bu biberonu kullaniyoruz yeni dogan uclu zaten cekmeden de akmiyor ucu gayet guzel meme reddi de yapmiyor
mmervecann FHKK ben bebeğim yeni doğduğunda göğüs pompası almıştım onun yanında vardı ve gercekten çok memnun kaldım akışı doğallığı çok iyi
deniz-95 FHKK istediğiniz başlığa göre değişir. Az akışlı orta akışlı vs var. Ben orta alışlı almıştım.
FHKK Deletedmom_23 ya emziricem 2. Bebeğim artı ilk aylar mama takviyesi yapmak istiyorum o yüzden iyi biberon temin edeyim. Olmazsa avent ya da mamajo da olabilir yeter ki meme reddi olmasın 😌