Guledanur bence 4. Ay uyku gerilemesi dönemindesiniz benim oğlum da asla uyumayan bebekti o damlanın içinde kimyasal olduğunu duyduğumdan hiç vermedim aslında süreç bence onu uykuya hazırlayın o uyumadıkça siz de sinirleniyorsunuz illa ki o zaman hiç uyumuyolar. Uyku uyanıklık saatleri karanlık oda varsa uyku müziği nebe suresi gibi açın onları ortam hazırlayın kucağınızda 20 dk gezdirin ninni söyleyin sıkılsın uykusu gelsin her uyku öncesi yılmadan bunları yapın gerekirse 1-2 ay mutlaka uyumaya alışacaktır. Şuan 13 aylık eskisi kadar değil daha düzenli.
- Ayda başladım saatlerine yeri geldi dısarı çıkmadım evime kimseyi almadm saatlerini düzenini rutinlerini yerine oturttum ve uyku konusunda bende direndim baZen yine direniyor ama 12. Ay uyku gerilemesi dönemine olduğu için.
masaj yapın pijama giydirin gece uykusu öncesi kremler sürün her akşam uyku öncesi bebekler düzen seviyor mesela uyandım beslendim altım alındı oyun oynadım şimdi yine uyuyacağım gibi sırayı bozmadan devam edin oda annem beni uyutacak diye anlasın. Uyku arkadası çok öneriyorlar ama neyi kabul edeceği önemli ben müslin örtüsünün uçlarına düğüm yaptım onları tutarak uyuyordu şimdi battaniye ucunu tutup uyuyor.