Carpediemm Yigidinannesi rabbim tez zamanda şifasını versin canım bişey sorucam belirtileri neydi rotanın nasıl anladınız acaba
Yigidinannesi Carpediemm çok tsk ederimm hiç bişey yoktu biranda kusma ardından ateş ve şu şeklinde ishal başladı günde 10 üzeri ishal oluyor şu seklinde
Birsenm Yigidinannesi rabbim şifa versin insallah benim kizimda 10aylikken oldu😞iyilesti hamd olsun nasil bulasti acaba
Ecelila Çok geçmiş olsun rabbim melegine şifa versin inşallah bizde yakalandik 1 hafta kaldik hastanede korkma serum bebeini toparlicak bol bol emzir biz suriyelilerden kaptık
Yigidinannesi Ecelila tsk ederimmm ama emmiyor malesef bizde 4 gündür yatiyoruz 2 günde acil de kaldık 6 gün oldu
deletedmom19 Yigidinannesi canım belirtisi ne benim oğlum kanka mikrop var dedi acaba rota virüsümü diye şüphe duydum ateş isal halsizlik şuan iyi şükür 10 gün hastaydı
Ecelila Bol bol sıvı alsin annesi geçicek ınsallah ama o hastane kapılarında yatmak çok zor 4 veya 5 güne komple geçicek azalicak maflor vermişti doktor bize sizd bişey verdimi
Yigidinannesi Ecelila aynen sıvı kaybı için iciriyorum sürekli ilaç olarak serom takili bugün 7.günümüz daha iyiyiz çok sukur
Sakura-chan Yigidinannesi bir arkadaşımın 2 çocuğu kocası ve kendisinede bulaştı attılar. İnş sizde hemen atlatırsınız. Bebeğin altını falan alınca ellerini iyi temizle mutlaka
Ogretmenannis Yigidinannesi çok geçmiş olsunn çabucak atlatırsınız inş nasıl kaptı acaba rotavirus ü ben zamanını geçirdiğim için yaptıramadım korkuyorum
Yigidinannesi Ogretmenannis bilmiyorum hiç nerden geldiğine salgin varmış ama dikkat edin sürekli ellerini yikayin
Smyyekaleli Yigidinannesi bize hastaneden geldi hastaneye kontrole gitmiştik idrar yolu enfeksiyonu diye gittik rota virüsü dediler 15 gün yattik