GmzSnn Muham-014 bildiğiniz koltuk altına yapılan dolgulama weya botox lar war ya işte bunların terleme önleyicisi de war instagramda koltuk altı botox diye araştırın yapan çok yer war
Muham-014 GmzSnn simdi anladim canm saol emzirmesem yaptircamda boylede arastrinca ikilemde kaliuom 😐
GmzSnn Muham-014 🥴 onca senedir cilt bakımı yaparım hiç bir zaman vucuda karbonat sürülür diye asla duymadım 🥴🥴🥴 aksine kabarma we sökücü etkisi olduğundan temizlikte kullanılır ewet ama vucuda asla
Muham-014 GmzSnn iste ins caresiz kalinca deniyo herkes kendince careler ariyo yarayanida var yaramayanda 🤷♀️
Duyguduru Muham-014 adet oldunuz mu doğumdan sonra. Ben de normal doğum yaptım bi ara sizin gibi şikayetim vardı ama adet olunca gecti. Baska türlü kesinlikle gecmedi.
Muham-014 Duyguduru canm sexeryan dogum oldu ve 4 aylik bebegim bu 3 kere adet oldum adetim kesilmedi hic ama kokuda kesilmedi
Duyguduru Muham-014 anladım.. ya belkide ben adete yordum zamanla gecti ya da sizin durum başka birşey
Cesurefe meryemxan ben onu almak istedim ama icerigini kurcalayinca icerisinde alimiyum oldugunu gördum korktum almadim
TugceArslan Muham-014 Bilemem tabi😄 Ama çok rahatsızım kendimden hormonlarla alakalı olduğunu ve hiç bir şeyin işe yaramayacağını düşünüyorum