Suzitosuzi Muham-014 aynı dertten müzdaribim ameliyat çözüm değil daha kötü olabilirmiş kesin olsaydı dl durmazdım. Regş düzene girince geçer inşallah
Muham-014 Tuba evet cidden duynadim bukadar konu uzerinde durdum ama yok duymadom yada duyup kullandiklarimdan sonuc alamayinca onemsemedim☺
Tuba Muham-014 olabilir insallah sende faydasini görürsün☺️ kime tavsiye ettiysem faydasini gördü ve memnun kaldi
Suzitosuzi Muham-014 ben de bıktım kaç kere üstümü değişiyorum bilmiyorum bi ara sürekli ağlıyordum sinirden ama geçti terim hala duruyo 😁
Nevnev Muham-014 benimde aynı valla 3.5 aylık olduk birazda kilom var önceden bu kadar kokmazdim terlesemde Günde 2-3 "kez duşa girsemde nafile galiba hormonlardan
Muham-014 Nevnev bende 65 kiloyum hergun dusa girerim koltuk altimi temuz tutarim tuylendirmem 2 3 haftada bir agdaya giderim ama yok cok kokuyo genede
GmzSnn Tomrisinannesi karbonat kabartıcı bir maddedir we asla tene kullanılmaz herkesde sonuçları farklı olabilir tawsiye etmeyin lütfen
GmzSnn Muham-014 bildiğiniz koltuk altına yapılan dolgulama weya botox lar war ya işte bunların terleme önleyicisi de war instagramda koltuk altı botox diye araştırın yapan çok yer war
blzylcnsy Muham-014 garnier saf&temiz deodorant kullanıyorum aynı sizin dediğiniz gibiydim cok fenaydıı cok kötü hissediyordum kendimi 2 aydır buna gectiğimden beri cok iyiyim ☺️
GmzSnn Muham-014 🥴 onca senedir cilt bakımı yaparım hiç bir zaman vucuda karbonat sürülür diye asla duymadım 🥴🥴🥴 aksine kabarma we sökücü etkisi olduğundan temizlikte kullanılır ewet ama vucuda asla
Deletedmom0031 Deotak mentollü krem dedorant muhteşem bişey. Ne denediysem geçmedi geçen son çare deotak kullandım ter kokusundan eser yok. Şuan gratiste indirimde 20 tl civarı olması lazım
Deletedmom0031 Muham-014 bende hem mentollüsü hem de soft krem deodotantı var ikisi de kokuyu kesti roll on olanından aldım ama daha kullanmadım
Lokumum05 Muham-014 karbonat oneririm. Parmak uclarinizi islatin ve biraz karbonat dokun elinize ve koltuk altinizi ovalayin 10 sn kadar hergun yapin bunu kokuya kesin cozum ama koktukca tekrarlamak gerekiyo hergun sabah ve aksam yapin