saziye_14ocak Muham-014 bende öyle oldum Doğumdan önce hiç kokmazdı terim zaten çokta terlemem ama şimdi azıcık terleyim berbat kokuyorum
ruzgar11 Muham-014 mutlaka denemeni tavsiye ederim bak. benim terim kokar tuzlamislar falan ama faydasi yok demekki. hep deodorant kullanirdim ama bi sure sonra o da etki etmiyo. bildigimiz karbonat var ya iste onu dustan sonra islakken koltuk altina iyice sur. durulamana gerwk yok. inan mucize gibi bisey. 2 senedir deodorant almiyorum. karbonat sadik yarim oldu 😊
UmutReyhan Ben emziriyorum bebeğim parfümsü koku almasın dedim ama ter kokusu ilede baş edilmiyor emzirildiği için bende garnier ultra kuru roll on kullanıyorum. Deotakı denemek isterim. Onuda öven çok kiloda koku yapıyor Doğum kilosunuda versem oldu bitti.
Muham-014 UmutReyhan anladm canm benm cok kilom yok ama 65 kiloyum 160 buyumdayim hani cok kilolu degulimki🤔
Suzitosuzi Muham-014 ben de bıktım kaç kere üstümü değişiyorum bilmiyorum bi ara sürekli ağlıyordum sinirden ama geçti terim hala duruyo 😁