Arvenadasda Bende aynı sorumu yaşadım. Dışarı çıkasım gelmiyordu eşim yanaştığımız kaçıyordum. Çok rahatsız oluyordum. Bekarken deotak kullanmıştım ismini unutmusum aradım taradım ismini hatırladım hemen aldım inan bi kaç kez kullandım belki hemen kokuyu kesti üstelik kalıcı olarak kesiyor sanki. Ben deotak derim kesinlikle. Ama eşimde tereson diye birşey kullanıyor o da onu çok seviyor
Cisel Muham-014 yeni dogum yapan tum annelerin ortak dertlerinden😔 hepimiz kokuyoruz malesef cok dus almaya calisiyorum vakit buldukca
Cekuli Muham-014 emzirmiyorsanız kesinlikle driclor merakıma bir kere denemiştim aşırı terleyen biri olmama rağmen bir sürüşte bir hafta terlemedim resmen
Lavanta35_ Kesinlikle deotak derim suyum geldi gece 00:00 da duş aldım ve sürdüm hast gittik gece yarısı 2 gibi ertesi gün tam 13:00 da normal doğum yaptım gece stresten çok terledim doğumdada döktüğüm teri tahmin edebilirsiniz okadar ıkınmaya sonrasında bebek için oda çok sıcaktı resmen boncuk boncuk terledim ertesi gün öğlen 3e doğru çıktık ve bende 0 koku.. Bilerek detaylandırdım kii nasıl iyi olduğunu anlayın diye bence kesinlikle denemelisiniz
Gambi Muham-014 aynen bende öyleyim ya doğumdan sonra oldu böyle, asla terlemeyen, hayatı boyunca kokmayan ben şimdi dediğiniz gibi her gün duş, roll on lar falan hepsi hikaye yine kokuyo yine kokuyo🤦🏻♀️6 aydır bitmedi yaa inşallah geçici bişeydir
Thesra Muham-014 O koku doğumdan sonra süt hormonlarının yaptığı bir şey aslın da geçici bir süre merak etmeyin zaman ilerledikçe koku hafifleşicek emzirmeyi bıraktığınız zaman ise zaten tamamen gidicek☺️