Oğlum bugün 7 ay 20 günlük oldu, bir düzen oturtamadik çok üzülüyorum anneliğe adapte olamadım iyi bir anne de olamadım, hayatımızdaki herşey sanki sorunluymus gibi hissediyorum, oğlumun asla bir uyku düzeni yok alistirmistim belli saatlerde uyuyor ama 20 dk sonra kalkıyor yaaninda ben olmazsam o 20 dk yi da uyumuyor gün içinde eskiden 3 kez 20 dk uyurdu şimdi 2 kez zor uyuyor uyumadigi için mutsuz , akşam 10 da yatar sabah 6 ya doğru kalkar mama yer tekrar yatıririm 8-8bucuga kadar uyur sonra kalkar ben yarım saat 1 saat yatakta oyalarım ek gıda olayını da beceremedik kahvaltı asla yaptiramiyorum bakıyorum ne güzel pankekler mucverler yumurtalar peynirler ıhlamurlar ne güzel yiyor milletin bebekleri, benimki nefret ediyor, ağzını 1 kez açıyor sonra ağlamaya başlıyor,bugün Instagram’da bı annede gördüm patates tost yapmış özendim bende yaptım yanına lot peyniri dut pekmezi tuzsuz zeytin ezmesi vs güzelce hazirladim ilk lokmayı minicik aldı sonra çığlık çığlığa ağlamaya başladı sanırım o ara bende bı kriz geçirdim döndüm arkamı ve ağlamaya devam et dedim kendi kendime, çocuk kendini paraladi harap oldu, dayanamadım mama yaptım onu içti yaklaşık 1 saattir yine kolumda uyuyor,yatağına bıraksam saniyesinde uyanır, mutfak ev darmadağın, hicbisey yapamıyorum, bu yeme ve uyku sorunu nasıl çözülür tecrübeli annelerden yardım bekliyorum