Çocuklarımla yemek yiyorduk sonra kızım bi anda içeceğini masaya döktü yanlışlıkla bende peçeteye uzanayım derken dirseğim suratına geldi yan yana oturduğumuz için çok acıdı eminim ciğerim felan yandı o an çok pişman oldum keşke uzanmasaydım sonra yemeğini bıraktı karnı da açtı sen bana vurdun diye ağlamaya başladı canı çok yanıyordu biliyorum ama asla istemezdim böyle bişey olsun ben uyumak istiyorum anne diye ağlamaya başladı annem ben yedireyim sana desem de hayır uyuycam çok kırıldım dedi 4 yaşında bu arada daha fazla ağlamasın diye gittik yatırdım öptüm kokladım özür dilerim annem bilerek olmadı dedim çokta inanmadı öyle bu hep başımıza geliyor kızımla ediyle büdü gibiyiz gece de yanımda yatmaya başladı ard arda depremler olunca yanıma aldım kızımı böyle olunca da mesela geçen de çamaşır makinesi boşaltıyordum geldi hemen dibime o zaman da benzer bi kaza yaşadık veya tezgahta bişey yapacağımda arkamda duruyor boşluğuma geliyor terlik varsa ayağımda basmayayım diye ayağına çıkartıyorum yada ani dönünce düşüyor yine beni itekledin diyor asla olmaz böyle bişey hep yanlışlıktan ötürü napsam da biraz kendi kendine oynamasına teşvik etsem bazen boş bulunuyorum temizlik yaparken fark etmiyorum bacağımdan ayrılmıyor 🤨 9 aylık oğlum var Oda öyle ördek ailesi gibi gidip geliyoruz kızım ben tuvaletteyken bile geliyor oğlan kapıda bekliyor onları çok seviyorum ama bazen böyle kazalar olunca da içimden tutuyor bilmeden zarar veriyorum sizin çocuklarınız Neler yapıyor