senay-12 Merhaba canım anneler 4. Ayda bebeklerinize ek gıda veriyor musunuz neler veriyorsunuz nasıl yapoyrisuniz
senay-12 Merveensarelisa bana da öyle dedi ama bu heryerde alınan bir karar olduğu için her doktor hemen hemen söylüyor ama bı 15 gün geçsin yavaştan başlamak istiyorum ben bir zararı yok ki etrafımda çok görüyorum neler neler veriyorlar
Irmakprensesinannesi Merveensarelisa valla bizim doktorumuz 4.5 aylikti tadimliklara başlattı 6.aya kdr hep tadımlık ti şuan 7 ay 13 günlük 2 ana 2 ara ogunu var allahq şükür herseyi yiyor karnibahar brokoli kereviz balkabagi havuc patates yigurt elma armut muz kuru kayısı kuru incir ceviz badem avakodo kıyma (kuzu) bqzi bazıları 7 ayda başlattı dokroumuz
bypolat Banucetin benim kız emmiyor şuan 2 ay 9 günlüğüz bende 4 buçuk aylıkken basliycam ek gıdaya anne sütü yok o yüzden 6 ncı ayı beklemiycem
senay-12 Banucetin bende bı 15 gün daha bekliyim o zaman bende yavaştan basliyayim gün içinde sütüm yetiyor ama gece yetmiyor artık uyumadan önce mama veriyorum ama mams da hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum o yüzden birnkac güne geçerse bende başlamak istiyorum yavaştan artık siz neler veriyorsunuz nasıl yapıyorsunuz tam olaraj
Banucetin Tubikkkkk biz covid olduk sadece anne sütü alıyordu bünyesini kuvvetlendirmek kusma ve ishalini azaltmak için doktorumuzla aldığınız biz karardı
Deletedmom_3 Sebastiann benim düşünce yapım 👍 şuan 20 günümüz kaldı 6. Ayın dolmasına.. düşünsene 20 günden sonra omru boyunca yemek yiyecek😊
Banucetin bypolat bugün avokado Tadımı yaptık mesela 5.ay 7 günlük onun harici tüm öğünletinde anne sütü aldı 3 4 öğün vermiyoruz ki
Banucetin bypolat başladığımızda da mama da veya anne sütü öğünğnde azalma olmuyor sadece Tadım olarak gidiypr çünkü uzun bir süre
lyl0742 bypolat benim oğlumda emmiyor dün kontrol de doktor öbür ay ek gıdaya başlıycam dedi 5 aylık olacak neyle başlayacak acaba
Fatimaafr Benim bebeğim beş aylık ve alerjik bir bebek kilo alımı çok çok az alerjik mamada içmiyor biz bu yüzden başladık tadımlara. İlk üç gün buharda haşlanmış havuç verdim az az. Üç gün patates :) yarın ne deneriz bilmiyorum fikir istiyorm bende :)
kvsreliff Fatimaafr bızde aynı doktorumuz baslattı i havuc patates tadımı bıtınce sebze corbası yaptırdı bıze pirinç ve irmikli bir öğün bir kase verıyorum
Kikiriki senay-12 sütü olmayan bizler mama veriyoruz napalim yani anne sütüyle mamayı yariştırcak Halim yok tabi ama sağlıklı olmadığı kanısına nereden vardınız
Zlm senay-12 mama niye sağlıksız oluyomus anne sütü alamayan bebekelr için üretilmiş bı ürün sonuçta napsim yani sur veremeyen insanlarin bebekleri hep sağlıksız mi dusunceye bak
Merveensarelisa senay-12 yani benm bebeğim 4 ay 5 günlük hala gaz sancısı çekiyor ilaç kullanıyor ben hala gaz yapan şeyler yiyemiyorum sütten geciyorsa direk verdiğimizde oluşacak gazı dusunemiyorum tabi her bebek aynı değil sizin tercihiniz
Sevdenur97 senay-12 aynen haklisin eskiden pirinc unuyla beslenirlerde ne oldu da bende 4 ay da basladim gayet iyi hipp hazir kavanoz kullaniyorum
senay-12 Kikiriki biz anneler baya araştırarak bilgi edinerek bir çoğu şeyleri öyle bebeğimize uygularız mama bebeği boş şişiriyor bebeğin vücudu hamur gibi oluyor neredeyse bebeğiniz sur içen bebeğe göre cok daha farklı oluyor. Kim bilir içinde ne maddeler var bilemeyiz
senay-12 Zlm Edanurkkeless yagmursen Kikiriki Ben bu postu açarken o aylarda ek gida kullananların fikirlerini almak istedim sizin böyle saçma konuşmanızı okumak için değil siz ne veriyorsanız verin bebeğinize beni mi ilgilendirecek herkes kendi bebeğinin sorumluluğu altında
Edanurkkeless yagmursen ay cidden öyle ya birde buraya yazıyorlar anne sütü yetmeyenler ne yapsın mama vermeyelim diye 1.ay da mercimek çorbası mı verelim çocuğa