Budaboyleolsun Talhaseliminannesi bu zamanda cemaatlerden çok şey yaşandı sırf iyi bir okul diye kizimi gondermelimiyim bilemiyorum
Yarim_Kilo_Kiyma Budaboyleolsun Mesleğim gereği okullar ile aram iyi ama bu okulu hiç duymadım açıkcası 🤔 nerede ve yeni mi
Budaboyleolsun Yarim_Kilo_Kiyma sanirim uzun süredir var özel bir okul galiba ama cemaatinmis çok iklemde kaldim mesleğiniz ne acaba ne önerirsiniz
marscicegi Yarim_Kilo_Kiyma İstanbulda çok az sayıda var o yüzden duymamışsinizidr :)bide sanırım birkaç şehirde tek tük açıldı ya da açılacaktı
Yarim_Kilo_Kiyma Budaboyleolsun Spor hocasıyım, ama ilk defa duydum açıkcası. Ama cemaat okulu olması daha güzel bence. Herkesin yaşamına ve isteklerine saygı duymak gerekir. Sizi yönlendirmeyeyim, çok bilgim yok🍒
marscicegi Budaboyleolsun okul verimlilik anlamında 10 numara fakat cemaat durumu kafanızı karistiriyorsa bisey diyemem ,tedirginliginizi anlayabiliyorum
Bsradskran Budaboyleolsun bi cemaatle bağlantısı var ama hangisi olduğunu unuttum şuan bi yakınımda gönderiyor çocuğunu ilerde sorun olmasın falan dedim yok dedi rahatça yolluyorlar açık giyinen öğretmenler var öyle çok bağlı bir cemaat değilmiş dini eğitiimde veriyorlarmış
Mucizebebek01 Budaboyleolsun Evet cemaat okulu fakat gönül rahatlığı ile gönderebilirsiniz evladınızı. Okul dini ahlaki her yönden tam manasıyla yetiştiriyor çocukları. Sizin ve eşinizin mesleğini bilmiyorum fakat yüzlerce dr avukat polis çocukları da bu okulda ve kreşlerinde. Hiç bişey olmaz Allahın izni ile..