Rabiasya21 merhabalr ben güzellik merkezi işletiyorum dediğiniz branşların hepsi yapılabilir elbette işinin ehli olan birinde microblading gibi işlemler bir bir buçuk yıl kadar kalıcılık sağlıyor mühim olan var olan kaşın dışına çıkmadan kaşın şeklini çok bozmadan boş olan alanları doldurmak ve daha simetrik bir kaş elde etmektir kullanılan boya da bir o kadar önemli bazı boyalar kızıllık bırakıyor o hiç iyi bir görüntü değil
Kirpik Lifting de ⅔ ay kadar bir kalıcılığı mevcuttur kirpik Perma kirpik kaldırmadır yine iyi bir ürünle istediğiniz mükemmel kalkık bir kirpiğe sahip olabilirsiniz ne kaşınız ne kirpiklerinizde dökülme meydana gelmez aksine kaşlarda boş olan yerlerde kıl çıktığını bile gözlemlemişizdir bizim yaptığımız neşter tarzı iğne ile yapılmaktadır
lazer epilasyon için de ben salonumda vortex plus kullanıyorum soğuk hava üflemeli ağrısı çok az ve sacede genital bölgesinde hafif bir ağrı var o kadar. Hangi cihazla işlem görürseniz görün %100 hiçbir cihaz sonuç vermez mühim olan cihaz değil iyi bir taramadır