Divayorgun Tatlican işte zaten pislikten arındırmak için bi leğende bi kaç su değişip sonra sirkeli suda bekletilmeli
Tatlican Divayorgun Tabiki bende legende aksamdan sirkeli suyla islarim sabah yikar pisiririm .Ama herkes bir degil iste 🤷♀️
AntiSosyallKelebek Missfistik Lavabo içinde yüz yıkanmaz ,kol,ayak yıkanmaz gayet temizliği yapılır atık dediğiniz şey ise gıda atığıdır ne kadar pis olabilir ki ? Tüm yeşilliklerimin çamurunu lavaboda arındırırım akabinde sirkeli Suda bir leğende bekletirim .
cankuzularim AntiSosyallKelebek sünger bile degdirmeyen varmis😅 mutfak lavabosunda nasil tiksinirim çözemedim de el mi yıkıyorlar yüz mü yıkıyorlar anlamadim
kitapkurdubebeninanasi Missfistik plastik kaplarla ya da süzgece koyar yikarim ya lavaboya düşse bile bidaha yıkıyorum ben deterjan falan gelmistir diye. Bence de pek hijyenik degil
hlltpc Missfistik her kullanımdan sonra çamaşır suyuyla yıkamama rağmen bi gün instada bi video gördüm ben de merakımdan o süzgeç kısmıyla vidasını açtım açmaz olaydım ya şok oldum iğrençti🤮.. bi sene bile olmadı evimizi kendimiz yaptırdık yani başkası da kullanmadı günde en az on kere çamaşır suyu dökülen lavabo gideri iğrençti.. yani kimse yıkamasın bence 😄
ozlemikka Missfistik kaynanamı avabo içinde hamsi yikarken gördüğümde bende ayni tepkiyi vermiştim 😳😄. Ben elimle tek tek yikarim sivazlarim resmen, yoksa yiyemem
05042021 Ya lavabo ne kdar temizlense bile giderlerin içi mikrop yuvası ister istemez insan işkillenir leğene koyup yıkaması en mantıklısı
Koalina BuzluKahve O zaman kimse dışardan yemekte yemesin bence😀 Bazen şurada cidden herşey aşırı abartılıyor ya
Wolverine Missfistik bazı mutfak evyelerinde sebze için ayrı bir bölümü olan modelleri de var bu çok şaşırılacak bir şey değil ki. Ispanağı gidip tuvalet lavabosunda yıkamamis. Hijyenine de dikkat ediyordur yani
Mires Missfistik ben hep leğenin içinde yıkarım ama öncesinde lavobo iyice temizlediyse yıkanabilir çok şaşırılacak bir durum değil bence..
[silindi] Missfistik lavabonun kapağını kapatıp iyice su doldurup ıspanağı yıkıyorum. Oradan farklı bir leğene oradan tekrar lavaboya farklı leğene oradan farklı eğlen bir daha leğen derken birkaç leğen de değiştiriyorum. İlk toprağın akması açısından lavabo iyi oluyor. Sadece ıspanak için yapıyorum ama. Neticede orayı iyi bir yıkıyorum öncesinden.
BuzluKahve Peki evinde küvet olanlar da midenizi kaldırıyor mu? Orda da gider var. Dolurup içine giriyoruz falan ahahahah🤣
EtiPetito Missfistik ben de lavaboda hiçbir şey yıkamam her zaman temiz halbuki ama yine de yapmam ya
SweetPaw Missfistik bende çok gördüm öyle yıkayanı ama benim de içim hiç kaldırmaz öyle lavabo ne kadar temiz olursa olsun bana orda yeşillik yıkanacak kadar temiz gelmez
Hsrtgndz Missfistik nedenli lavaboyu her gün 2 yere iyice temizleyerek yikiykrun sabah akşam içerisinde tıpa takip su doldurum karbonat atıp bekletiyorum ilaç varsa gitsin diye sonra iki kez duruluykrum leğene alıyorum süzgece koyup. Bu kirlimiki🙄🙄
ikinci_yeni Missfistik ayy bir kere ıspanak yıkamak için leğeni lavabonun içine koydum su dolduruyorum su tamamen dolunca leğen geri çıkmadı kırdım sinirden. Asla lavaboda yıkayamam.