Meryrel Kızlar komili çok iyi geliyordu ama bitti hiçbiryerde bulamıyorum bebelanda geçmek istedim sizler kullanıyormusunuz nasıl bir bez ?
Goktugakca-3419_ Meryrel ben 2 oğlumada önce komili sonra bebeland kullandım komilinin fiyatı uçunca kullanmak zorunda kaldım şimdi küçüğe 8 aydır bebeland kullanıyorum oldukçada memnunum büyük oğluma 3 sene kullandım tavsiye ederim 😊
MihribanEr Guzrl bez bence ben memnun kaldim hem uygun fiyatli sans verebilirsiniz pisik vs yapmadi bizde 😇
irva Goktugakca-3419_ Merhaba.Sızdırma problemi oluyor mu acaba ? Malum erkek çocuklar da sık yaşanıyor bezlerde.Bende bundan sıkıntılıyım.
Goktugakca-3419_ irva valla ben çok memnunum öyle sızdırma falanda yapmıyor.bimin bezinde sıkıntı yaşamştım o sızdırma yapıyodu
Denisie Ben de bebeland kullanıyorum sızdırma yapmadı önceden sleepy kullanıyordum ve genelde sızma oluyordu 4 aylıkken bebeğim şimdi bebeland a geçtim sknti yaşamadım çok dolu olsada bez tasma olmadı şimdiye kadar fiyatı da uygun bence
irva Goktugakca-3419_ Evet onda bende sızdırma yaşadım.Deneyeyim bende o zaman bakalım nasılmış.Teşekkür ederim bilgi için.😊