Melikeeeecansuu İpek kıprık yaptıran varmı. Benım normalde kıprıklerım uzun çok. Ama ıpek kıprık yaptırmak ıstıyorum kullanıslımı kac ay gidiyor. Kendı kıprıgımızı de döküyor dıyorlar dogrumu o pekı. Yaptıran kullanan varsa yorum yapabılırmı
Be1 Melikeeeecansuu Ben düğünümde kullanmıştım 1 ay kullandım ve evet çıkartmaya gitmeden kirpiklerimle birlikte döküldü 🙄
Fatos_tekeeva Melikeeeecansuu ben yaptım tavsiye ederim demicem ilk güzel görünür makyaj yapmanıza gerek duymazsınız düğünlerde gezmelerde kolay kullanılır tabi fazla kullanmadm 2 ay felan sürdü sonrası kötü oluyor çıkarılınca kendi kirpiklerin düz oluyor dökülme pek olmuyor yani kisacasi ilk guzelken o kirpik cikarildiginda kendi kirpigini zor görürsün ben yine yaptırcm bu yaşadigim şeye yine geçicem 😁 kirpik sonrası hindistan cevizi yağı veya tatlı badem yağı kullanırsanız kendine gelir hemen ve en önemlisi yapılan yerin hijyenik olması yapan kişinin uzman olması gerekir ve kullanılan ürünlerin çok iyi olması gerek göz hassas olduğu için sorun yasayabiliyoruz hemen
Tuba Melikeeeecansuu ben kullanmadım hiç ama kullanan çoğunda kendi kirpiklerin de döküldüğüne şahit oldum. Bence onun yerine kirpik serumu kullanın🤗
Melikeeeecansuu Fatos_tekeeva haklısınız ıyı bıryer var bıkactanede. Bende cok ıstıyorum oyuzden makyaja felan gerek kalmıyor pek makyajlı gbı bı görüntülü verıyor.
Be1 Melikeeeecansuu Hiç bi fikrim yok canım belkide🤷♀️ evet kullanması çok güzel ama dökülüyor kirpiklerin benim baya çıkmamıştı çok kötü bir durum🙄
Basak2811 Melikeeeecansuu valla aşko bende çok hevesliydim baya çok istiyodum yaptırmayı . Etrafımdakilerde yaptırma döküyor falan dedi .1 ay kullandım banyoda suyun altında gözümü açamıyorum ağırlık yapiyodu.ipek kirpikler döküldü.Sonra kendi kirpiklerim dökülmedi ama ucundan kesilmiş gibi oldu rimel sürünce hiç belli olmuyordu 5 aydır kirpiklerim kendine gelemedi pişman oldum yaptırdığıma ama hayla da var aklımda yaptırmak 🤣🤣
Melikeeeecansuu Basak2811 bız hıcbırzaöan akıllanmayız 🤣 sacımı kackere boyattım yanacagını bıldıgım halde ve yandıgı halde yıne boyatmayı düşünüyorum o mesele senınkıde 🤣
Basak2811 Melikeeeecansuu birde nerde yaptırdıgin çok önemli kullandığı kirpik ve yapıştırıcısi çok önemli
Basak2811 Melikeeeecansuu kirpiklerim başka yerde yaptırmıştım kadın güzel yapmıştı.sonra dudaklarıma dolgu yaptırmaya gitmiştim başka bir yere dedim ki gelmisken bakımı geldi bakımını da yaptırayım bakımı yaptırırken buram buram bildiğin tutkal kokuyordu yapıştırıcı zaten 1 hafta sürmedi kadinun yaptığı bakimdaki kirpikler döküldü
Melikeeeecansuu Basak2811 yspan yermı kötuymus pekı bırde sey soylıcem dudak dolgusu ıgneyle yapılan bırseymı acıyormu
Basak2811 Melikeeeecansuu yaptırma valla eski kirpiklerim özledim ki ipek kirpiği yaptırmadan öncede kendi kirpiklerim de uzundu şimdi vayyy halimaaa 🤣
Sariiannee Melikeeeecansuu Ben de çok seviyorum ama maalesef kendi kirpiğim kalmadı.Bence de vazgeç🤷♀️