Irmakprensesinannesi Rainnnn 4.5 ayliktik doktorumuz başlattı kızım aşırı merkliydi şuan da bile bizim yemeklere sulanıyor 7 ay 10 günlük her şeyi tatti diyebilirim sebze meyveler şuanda 2 ana 2ara öğünü var
Rainnnn Irmakprensesinannesi maşallah ya ben de ilk neyle başlasam bilmiyorum sadece kemik suyu kaynatıp onunla havucu ezcem su gibi mi olacak yoksa hafif katımı
Buketpoyraz Deg ay nasıl yedirebildin oğluma ilk sebzeleri tattırmama rağmen midesini bulandırmıyor yutmuyor
Irmakprensesinannesi Rainnnn kemik suyu için çok erken havucu ezin 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyin yedirin
SweetPaw Rainnnn erken başlanmasının sebebi bebekten bebeğe değişir ve bu kararı genelde takip eden doktoru verir
ZeRonya Yanakkizim yok her ay duzenli gittigimiz kendi doktorumuz . Bebeklerin beden dili onemliymis onlari takip etmemiz gerekiyormus siz birsey yiyince agziniza bakip takip ediyorsa zamani gelmistir demisti
Alyehus Rainnnn olur tabi arkadaşlarım hep öyle yaptı benim. Ama çabuk tüketmeye bakın buzluktan çıktığı için ömrü kısa ☺️
efelettin Rainnnn doktorumuz biraz gelenekselci minik minik peynir, elma, yemeğin patatesini gibi ver dedi.
efelettin Rainnnn sıvı derken oğlum da da 6 aylık olunca direk eline verip blw yöntemiyle beslerdim. Sıvı olarak bütün tadımlar bittikten sonra çorbaya geçtik :)
Rainnnn efelettin anladım benimki şuan mama içiyor birden püre tarzı vermeye korktum o yüzden dedim☺️🙏🏼